in

“Mijn date verliet me… omdat zijn vrouw aan het bevallen was” (video)

We zijn nog nooit met zoveel singles geweest en dus wordt er al jaren lustig op date gegaan. Voor de één pakt dat al wat beter uit dan de ander, maar aan merkwaardige en opmerkelijke verhalen geen gebrek. De Tinder-wereld is er eentje van verrassingen, aangename én onaangename.

En jammer genoeg behoort het volgende verhaal tot die laatste categorie. Cydney Jordan deelde haar horrordate met de rest van de wereld via TikTok. De gebeurtenissen zelf dateren uit 2019. “Ik was aan het daten met een kerel die me oprecht sympathiek leek. Hij leek perfect normaal. Maar op een avond gingen we iets uit eten en gedroeg hij zich vreemd. Na het eten deelde hij dat het tijd was om te vertrekken”, zo vertelt Jordan.

Lees ook  Politie haalt levensgevaarlijke ‘rijdende vuilnisbak’ van de weg

“Ik wist van niets”
Dus ging het duo weer naar zijn huis, waar Jordans date zich vreemder en vreemder gedroeg. Ze stelde voor om samen naar bed te gaan, maar dat weigerde hij resoluut en hij begon te ijsberen in de keuken. “Ik ging dan maar zelf al slapen en werd weer wakker rond 3-4u. Op dat moment merkte ik dat hij weg was en een briefje had achtergelaten.

Lees ook  Auto belandt in water in Wervershoof; bestuurder gaat naar huis en laat notitie achter voor hulpdiensten

Blijkbaar was hij getrouwd en stond zijn vrouw op het punt te bevallen, waardoor hij weg moest. Op dat moment was ik dus in zijn huis. Dus als je een man hebt die in Cleveland woont en die daar rechten studeert en plotsklaps naar Pittsburgh moest om de bevalling van zijn kind mee te maken, weet dan dat het mij oprecht spijt. Ik wist hoegenaamd van niets”, aldus Jordan.

@cydneyjordani do not miss 2019

♬ original sound – cydney

Maxime Meiland verbaast Nederland met hele pikante foto’s: “Wat een lekker ding!”

Twee keer geprikt met Pfizer, maar geboosterd met Moderna, hoe zit dat?