in

Meisje (10) en vader neergeschoten

Een 10-jarig meisje en haar vader zijn gewond geraakt nadat er op hen geschoten is in de buurt van Parijs.

Ze zijn opgenomen in het ziekenhuis, maar verkeren niet in levensgevaar, meldt het parket van Bobigny. De dader sloeg na de feiten op de vlucht.

Een man schoot in de richting van een voertuig waarin een man samen met zijn dochter zat. Het incident vond plaats in de Parijse voorstand Pantin.

Lees ook  Opnieuw mesaanval in Duitsland, Twee gewonden, dader gevat

“Ik hoorde de schoten”, vertelde een bewoner aan de krant Le Parisien. Toen hij uit het raam keek, reed er een auto weg, zei hij

. Het meisje raakte gewond in de rug. Ook de vader liep verwondingen op, maar beiden zijn niet in levensgevaar, bevestigt het parket.

De politie vermoedt dat het om een vergelding gaat. Een bron dicht bij de zaak meldt dat de vader in 2020 vrijgesproken is voor een moord gepleegd in een bar in het noordoosten van Parijs in 2013. Hij werd toen verdedigd door Eric Dupond-Moretti, de huidige minister van Justitie in Frankrijk.

Lees ook  Eerste slachtoffers van drama op AstroWorld-festival krijgen een gezicht, jongste amper 14 jaar oud

Gisteren nog schoot een onbekende man een 33-jarige man dood voor een ziekenhuis in het westen van Parijs.

De dader vluchtte vervolgens weg op een motor. Bij het incident raakte ook een vrouwelijke bewaker gewond. Ook hier gaan de onderzoekers ervan uit dat het om een afrekening gaat.

Kaasfanaten opgelet. Je kan tegenwoordig een kaasabonnement nemen!

Briefje verborgen in kapotte smartphone: “Niet herstellen aub! Mijn vrouw vermoordt mij”