in

McDonald’s-medewerker met lachgasfles neergeslagen in Breda, politie zoekt deze verdachte nog

De politie heeft maandagavond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant beelden laten zien van een zware mishandeling bij een filiaal van McDonald’s in Breda, in mei dit jaar. Een medewerker van het fastfoodrestaurant raakte daarbij ernstig gewond, nadat hij door een van de verdachten werd geslagen met een lachgasfles.

Het slachtoffer stond die bewuste nacht rond 02.00 uur nog wat te kletsen met collega’s, kort nadat het restaurant was gesloten. Op de parkeerplaats hing ook nog een groepje jongeren rond die zich verdacht ophielden en lachgas gebruikten. De restaurantmedewerkers vertrouwden de situatie niet en schakelden de politie in.

Lees ook  Lars (18) mag niet met gelakte nagels achter Jum­bo-kas­sa omdat dorp er ‘niet klaar voor is’

De groep hangjongeren kreeg dat in de gaten en kwam verhaal halen bij de medewerkers. Een medewerker werd daarbij hard op zijn hoofd geslagen met een lachgasfles en raakte bewusteloos. Een collega die het slachtoffer te hulp schoot, kreeg ook een flinke klap.

Vierde verdachte
Drie verdachten konden kort na het incident worden aangehouden. Het gaat om drie Zeeuwen van 19 en 20 jaar oud. Een vierde verdachte wist te ontkomen. De politie liet daarom maandagavond herkenbare beelden van hem zien, in de hoop dat iemand de man herkent en de politie de man kan opsporen.

Lees ook  Tinus (65) kreeg vorige week terminale diagnose, maar kon door een wonder toch nog naar F1 in Zandvoort

Bekijk hieronder de beelden uit het programma Bureau Brabant.

Beeld: Bureau Brabant

Geen coronatoegangsbewijs nodig bij kerkbezoek

Agenten slaan agressieve man minutenlang met wapenstok, filmpje op internet