in ,

Marco Borsato bevestigt relatie met Leontine: ‘Het is weer aan’

De afgelopen tijd gonsde het van de geruchten, maar vandaag gaf Marco Borsato het verlossende woord: het is weer dikke mik tussen Leontine en hem. ,,Ja, hoe moet ik dat nou zeggen? We hebben een soort van verkering”, aldus de zanger.

Toen de breuk begin vorig jaar werd aangekondigd, leek hun huwelijk definitief te zijn geklapt. Inmiddels zijn de twee ruim een jaar verder en hebben de vlinders weer hun weg teruggevonden.

Marco had het zelf niet zien aankomen en pakt het liefdesgeluk daarom voorzichtig aan. ,,Het nadeel bij ons is dat het natuurlijk meteen opvalt. Ik straal, ik heb het naar mijn zin, Leontine haar ogen glanzen.

Lees ook  Zien: Met deze vakantiefoto’s bewijst Monica Geuze waarom ze ‘de mooiste vrouw van Nederland’ won

En onze kinderen zien dat, dus het is heel moeilijk om dat te verbloemen en dat willen we dus ook niet meer doen.”

Van samenwonen is op dit moment nog geen sprake. ,,Dat doen we voorlopig even niet”, vertelt de artiest.

Hij blikt terug op de tijd dat ze net samen waren en stelt dat het toen allemaal heel snel ging wat betreft samenwonen en kinderen krijgen.

,,Dus we hebben eigenlijk nooit gedatet met elkaar en dat zijn we nu dus wel aan het doen. We spreken af. Ja… Dat kan nu ook allemaal weer.”

Hoewel de twee elkaar al 25 jaar kennen, voelt alles ‘nieuw en anders’. ,,Maar ook vertrouwd en veilig, dat maakt dat ik op kussentjes loop”, zwijmelt Marco.

Lees ook  Borsten van Lisa (23) groeien maar door: ze heeft nu cup K

Scheiding
Marco en Leontine kondigden op 4 februari 2020 aan te gaan scheiden van elkaar. ‘Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan’, schreef hij destijds op Facebook. ‘We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven.’

Enkele maanden daarvoor onthulde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. ‘Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken, heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit’, luidde toen het statement.

Drama rond fatale val van ‘sfeermaker’ Seb (22) is niemands schuld, beste vrienden gaan vrijuit

Meisje dat op Gelderse recreatieplas verstrikt raakte onder kussens van waterpark overleden