in

Man weigert mee te werken na politieachtervolging, dus politie sleurt bestuurder zelf uit auto

De politie heeft vrijdagavond in Lierop een raampje van een auto moeten intikken en de bestuurder uit de auto moeten sleuren omdat hij niet meewerkte. De man was waarschijnlijk onder invloed en liet zich na een politieachtervolging niet zomaar pakken.

De politie kreeg een melding van iemand die zeer gevaarlijk reed en onder invloed leek te zijn, begint ze op Instagram. De alerte melder kon telkens aan de politie doorgeven waar de man reed. Hij zou onderweg “levensgevaarlijke capriolen” uithalen, zoals spookrijden.

Lees ook  Heeft jouw kind een fascinatie voor dinosaurussen? Dan heeft hij een super hoge intelligentie!

Kat-en-muisspel
Uiteindelijk trof de politie de auto aan op de Stipdonk in het Brabantse dorp. De politie gaf de bestuurder een stopteken, maar met ballon in de mond ging hij er weer vandoor. Vervolgens ging de politie er weer achteraan en konden agenten de auto klemrijden.

Opnieuw denkt de bestuurder de politie te slim af te zijn en weer probeert hij weg te rijden. Helaas voor de man was dit onmogelijk. Hoewel hij geen kant meer op kon, weigerde hij alsnog elke medewerkring. De politie zag vervolgens geen andere mogelijkheid dan het portierraam in te slaan en de bestuurder uit de auto te sleuren.

Lees ook  Politie graaft lichaam echtgenote op in onderzoek naar verdachte dood supermarkteigenaar

Lachgas
In de auto trof de politie meerdere ballonnen aan en een lachgastank. De man zit op dit moment in de cel mag het een en ander uitleggen op het politiebureau. Zijn auto is in beslag genomen en zijn rijbewijs is hij kwijt.

Afscheidsbrief gevonden in huis waar Duits gezin dood werd aangetroffen

Barbie (Samantha de Jong) laat bikini figuurtje zien in spannende foto van achterwerk!