in

Man verdient 2.000 euro per maand met verkoop van gebruikte sokken

Heb jij het ooit meegemaakt dat iemand zijn of haar gebruikte sokken aan jou wilt verkopen? Deze man verdient namelijk zo’n 2.000 euro per maand door zijn gebruikte sokken online te verkopen, en zegt dat de verkoop beter gaat als de sokken sterk ruiken.

Markt voor gebruikte sokken en ondergoed
Billy Joe Gray had helemaal geen idee dat er een markt was voor gebruikte sokken en ondergoed, totdat mensen contact met hem begonnen op te nemen via de OnlyFans pagina die hij samen met zijn verloofde beheert. Gray, 25, zegt dat hij zijn gebruikte items voor tussen de 10 en 30 pond (12-36 euro) per paar verkoopt en dat hij tussen de vijf en 12 paar per week kan verkopen.

Lees ook  Kind valt van flat in Ede, slachtoffer met spoed naar ziekenhuis gebracht

Gray zegt dat hij de sokken dagen acht elkaar aantrekt, ​​voordat hij ze in een zak met ritssluiting stopt en ze op de post doet.

Assortiment van eigen lichaamsvloeistoffen
En voor een extraatje voegt hij zelfs een assortiment van zijn eigen lichaamsvloeistoffen toe. Hij geeft aan: “Ik ben iets meer dan een jaar geleden met OnlyFans begonnen en via OnlyFans krijg je verzoeken om kledingstukken, of dat nu sokken, boxers of sporttopjes zijn.

Veel jongens hadden er interesse in, omdat ik enorme steun heb van de LGBTQ+ gemeenschap. Ze zijn mijn belangrijkste publiek. Ze ondersteunen mijn pagina en ik maak video’s en inhoud voor hen op mijn website, en ook via TikTok en Instagram. Er zijn veel Amerikanen die mijn gebruikte ondergoed en mijn gebruikte sokken kopen en ze voor hun eigen plezier bewaren.”

Lees ook  Dode steekpartij Amsterdam is 64-jarige man, vier twintigers in ziekenhuis

“Ik krijg vaste kopers die de hele tijd gebruikte sokken kopen. Ik ga op bepaalde dagen voor hen naar de sportschool en draag ze gedurende één tot drie dagen voor hen. We zullen dan praten over een prijs en hoeveel ze graag willen betalen.

Het is op individuele basis voor hoeveel ze verkopen. Social media is zo groot en breed. Je hoeft maar één video te maken die viraal gaat op TikTok en je zult duizenden views erop krijgen. Van daaruit zul je dan heel veel mensen hebben die je sokken willen kopen”

Romy (23) is pornoactrice: Mijn moeder moedigde mij aan!

‘Ondernemende’ kleuter (4) pakt sleutels en gaat op pad met de auto van zijn ouders: twee auto’s geramd