in ,

Man tekent levensgrote jongeheren op de weg om probleem aan te kaarten, mag niet van de politie

Een man uit de stad Auckland in Nieuw-Zeeland tekent al enige tijd meer dan levensgrote jongeheren op de weg om gevaarlijke plekken mee aan te geven. Hij doet dat omdat de gemeente volgens hem niets aan de problemen doet.

Grote groene penissen zijn het handelsmerk van Geoff Upson. Hij tekent ze rond gevaarlijke kuilen in de weg, maar de politie is er niet blij mee.

Wegbeheerder Auckland Transport belooft zelfs juridische stappen te ondernemen tegen de aanbrenger, omdat het vandalisme niet tolereert.

Lees ook  Ik deed mijn vriend een trio cadeau, maar de andere vrouw raakte zwanger van hem

Maar de man achter de pikante afbeeldingen zegt dat hij alleen jongeheren tekent op delen van de weg die sowieso vervangen moeten worden.

Upson vertelt tegen lokale krant Auckland Herald dat hij altijd een fluorescerend vest draagt ​​om zijn veiligheid te garanderen en alleen penissen tekent als het probleemgebied van de weg groot genoeg is – anders zou het gewoon een kleinere cirkel rond een kuil zijn.

Hij tekende zijn eerste jongeheren in 2018 nadat hij twintig keer bij de verantwoordelijke instanties had geklaagd over de toestand van een weg en voortdurend werd genegeerd.

Lees ook  Last van een stijve nek? Binnen 3 minuten haal je de knopen uit je nek met dit trucje

Sindsdien heeft Upson naar schatting ongeveer 100 tekeningen gemaakt, waarvan een aantal penissen.

Volgens hem heeft de gemeente maar één taak en dat is ervoor zorgen dat de wegen veilig zijn. ,,En dat doen ze niet‘‘, zei hij.

,,Als ze eens een keer naar buiten komen en de weg repareren, worden automatisch al mijn tekeningen verwijderd”, zo voegt hij eraan toe.

Mieke (85) uit Leidschendam: ‘Al mijn vrienden zijn dood of dement’

Let op: jonge eekhoorn die tegen je op klimt, wil niet spelen maar heeft hulp nodig