in

Man steekt nieuwe vriend van zijn ex-vrouw dood voor school in Deurne: “Hij wandelde rustig weg, hij deed niet eens de moeite om te lopen”

De 52-jarige Ismet O. is maandagnamiddag neergestoken op de Waterbaan in Deurne, vlak bij een school.

“Het slachtoffer kreeg verschillende steken en overleed ter plaatse”, zegt de Antwerpse politie. Verdachte Betim A. (48) is kort na de feiten gearresteerd.

Verschillende ouders die aan de schoolpoort op de Waterbaan in Deurne-Zuid stonden te wachten waren maandagnamiddag getuige van de gruwelijke feiten.

“We hoorden veel geschreeuw en zagen iemand vallen van zijn fiets”, vertelt een koppel dat wat verderop in de straat stond te tanken en liever anoniem wenst te blijven.

“De fietser lag op de grond, terwijl een man over hem stond gebogen en hem verschillende keren in zijn nek stak.”

De aanvaller gebruikte bij de aanval een schroevendraaier, zo bevestigen verschillende bronnen. Terwijl verschillende ouders het slachtoffer ter hulp schoten en de hulpdiensten belden, wandelde de man ijzig kalm weg.

Lees ook  Dood van Carlo (27) op Mallorca mogelijk gevolg van ‘omgestoten drankje’ in feestcafé

“Terwijl het bloed van zijn handen droop, wandelde hij rustig voorbij. Hij deed niet eens de moeite om te lopen”, getuigt het koppel.

Zijn koelbloedigheid choqueert het koppel. “Hij was helemaal in het zwart gekleed, met een zwarte zonnebril en hij was kaal. Het leek wel alsof hij uit een film kwam, precies Hitman.”

Nieuwe vriend van ex
Wat verderop kon de politie de verdachte vatten en arresteren. “We proberen nu aan de hand van getuigenverhoren te achterhalen wat er precies is gebeurd”, aldus Wouter Bruyns, woordvoerder van de politiezone Antwerpen.

Lees ook  Brabants dorpje geschokt: vrouw ver kracht op paadje dat dwars door het dorp loopt

Het dodelijke slachtoffer is de 52-jarige Ismet O., hij overleed ter plaatse. Ismet is volgens meerdere bronnen de nieuwe partner van de ex-vrouw van verdachte Betim A. (48).

De feiten speelden zich af aan de school van de kinderen van de vrouw. Die kinderen waren getuige van de feiten. “Ze worden opgevangen door Slachtofferzorg”, reageert Bruyns.

Vermoedelijk stond Betim A. zijn slachtoffer op te wachten aan de school. Een getuige vertelt dat hij de man een kwartier voor de feiten al zag ijsberen op straat.

Het parket vorderde maandag een onderzoeksrechter voor feiten van moord. “Er zal maandagavond nog afgestapt worden, de verdachte wordt waarschijnlijk dinsdag voorgeleid”, zegt woordvoerder Kristof Aerts.

Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels wees dus snel!

Dit zijn de knappe spelersvrouwen van het Nederlands elftal