in

Man overweegt vrouw te verlaten nadat ze zijn hond in asiel plaatste en ze deed alsof het was weggelopen

Een man geeft aan dat hij zijn vrouw een ultimatum heeft gegeven nadat ze zijn hond naar het asiel bracht, maar deed alsof de viervoeter was weggelopen.

De naamloze echtgenoot deelde zijn verhaal op reddit en vroeg of hij fout zat. Hij legde uit dat hij de hond kreeg voordat ze trouwden. Zijn vrouw werd steeds meer “paranoïde” over de hond, nadat ze zwanger werd, omdat het teefje een zogenaamd ‘gevaarlijk ras’ was.

Op een dag belde ze hem in tranen op. Zijn geliefde hond was weggelopen en ze kon haar niet achterna rennen.

“Ik geloofde haar. Ik zocht weken naar die hond. Uiteindelijk accepteerde ik het gewoon omdat we naar het ziekenhuis moesten om ons kind te verwelkomen en er gewoon andere dringende zorgen waren,” schreef de man op reddit.

Lees ook  Vier mensen doodgestoken in woning in Londen, twintiger opgepakt

Vijf jaar, en drie kinderen, later, kwam de man erachter dat zijn vrouw had gelogen. Samen met haar vader hadden ze het teefje naar een dierenasiel gebracht.

Dit deed hem de situatie, en hun relatie, in een heel nieuw perspectief zien.

“Ik ben WOEDEND. Ze was MIJN hond, mijn BABY. Ze was niet gevaarlijk. Ik zou er nooit mee akkoord zijn gegaan. Ze is waarschijnlijk nooit geadopteerd. Ik ben echt boos genoeg om een scheiding te overwegen, ware het niet voor de kinderen en om praktische redenen.”

“Ik heb haar verteld dat de enige manier om het een klein beetje goed te maken, is dat we een hond nemen. Ze wil uiteindelijk helemaal geen hond en klaagde dat het te veel werk zou zijn. Ik ben niet van plan deze keer op te geven.”

Lees ook  Fajah Lourens gebruikt overgebleven mondkapjes als ondergoed!

Zoals gebruikelijk bij deze subreddit, kunnen gebruikers hun mening geven. Het overgrote merendeel was het met de man eens en vond de actie van zijn vrouw niet kunnen.

Een enkeling trok de geloofwaardigheid van de man in twijfel en voegde eraan toe: “Dit hele verhaal is echter twijfelachtig, wie verliest zijn hond en controleert de plaatselijke dierenasielen niet om te zien of ze is gevonden?”

Indien dit daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, is het een vreselijk actie. In een relatie zijn vertrouwen, liefde en eerlijkheid ontzettend belangrijk. Als de vrouw hierover heeft gelogen, waar kan ze nog meer over liegen?

Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren maar dat gaat gigantisch mis!

12-jarige gewond na schot door leeftijdgenoot in Capelle aan den IJssel