in

Man overlijdt in ziekenhuis Zutphen, maar niemand weet wie hij is

Hij was er slecht aan toe, de man die dinsdag 10 augustus in alle vroegte de spoedeisende hulp van het Gelre ziekenhuis in Zutphen binnen werd gebracht. De man is uiteindelijk overleden, maar het is onbekend wie hij is. De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen.

Er is geen sprake van een misdrijf, zo laat de politie weten. De man stierf een natuurlijke dood. Maar dat neemt niet weg dat de politie graag zijn identiteit wil achterhalen, zodat familie en naasten geïnformeerd kunnen worden. De man had niets bij zich waaruit kan worden opgemaakt wie hij is.

Lees ook  Testafspraak maken bij GGD vrijwel onmogelijk door drukte

De politie heeft wel een paar aanknopingspunten. Zo is de man met een blauwe Ford Focus naar het ziekenhuis gebracht. Ook zijn er mensen geweest die contact hebben gezocht met het ziekenhuis om informatie te krijgen over hoe het met de man ging.

Signalement
De man is vermoedelijk afkomstig uit Oost-Azië. Hij heeft een lengte van 1,68 meter, een gewicht van 74 kilo en een normaal postuur. Hij heeft bruine ogen en kort zwart haar. Er zit aan de rechterzijde van zijn hoofd een litteken. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een gewatteerde jas met rood/witte strepen op de mouwen. De jas had opvallende witte ritsen.

Lees ook  Zo pakt de Nederlandse politie coronademonstranten aan

De politie hoopt dat mensen die meer weten zich melden. Zij kunnen bellen naar 0900-8844, of volledig anoniem via 0800-7000.

Politie treft half geknipte man aan op plat dak tijdens verplichte sluiting, kapper ontkent dat hij open was: “Ken die man niet”

Zoontje (5) medewerker Britse ambassade sterft na val uit hotelraam, was net ontsnapt aan taliban