in

Man in kritieke toestand na zware mishandeling

Zaterdag 19 op zondag 20 maart is een man zwaar gewond geraakt op het terras van een café aan de Goudsesingel na een mishandeling. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Agenten zijn een onderzoek gestart en zijn op zoek naar getuigen.

Rond 1.30 uur kregen agenten de melding van de zware mishandeling. De 29- jarige man uit Rotterdam was met vrienden op het terras. De mishandeling was zo ernstig, dat het slachtoffer zwaar gewond raakte en in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis is gebracht.

Lees ook  Brandweerman opgeroepen voor auto-ongeluk – vindt eigen dochter Ella dood in autowrak

Informatie?
Agenten zijn een onderzoek gestart. De politie roept de man op zich te melden. Er zijn camerabeelden in beslag genomen welke worden bekeken. Het team is op zoek naar een man met het volgende signalement

– Lichte huidskleur
– Stevig postuur
– Hij droeg een groen / grijze jas met capuchon
– Zwarte broek
– Zwarte Adidas schoenen met 3 witte strepen
– Zwarte flat cap / klepmuts

Lees ook  Zwangere Samantha de Jong zwaargewond afgevoerd naar ziekenhuis na mishandeling vriend

Wie slaat aan op het signalement en weet wie deze man is? Het was druk op het terras en nog niet met iedereen is gesproken. Heb je iets gezien of heeft u camerabeelden? Neem dan svp contact op met het onderzoeksteam.

Paolo F. (30) kwam terug van dancing voor hij op carnavalisten inreed: in 2017 werd zijn rijbewijs al eens 24 dagen ingetrokken

Student krijgt harde trappen op het hoofd na vechtpartij bij school