in ,

Man breekt jongeheer ’verticaal’ tijdens wilde s*kspartij

Een Britse 40-jarige man heeft een primeur, maar wel een pijnlijke: hij is de allereerste patiënt ter wereld die zijn jongeheer verticaal heeft gebroken. Dat meldt Daily Mail.

Het ongeluk gebeurde door een ’botsing’ tijdens een hevige vrijpartij. Hij raakte het gebied tussen de anus en het geslachtsdeel.

Het is onduidelijk welk standje hij deed, maar de meeste jongeheerbreuken zouden volgens de artsen optreden tijdens ’doggy style’ of wanneer de vrouw of man bovenop zit.

Lees ook  Blinde reiziger wordt op roltrap lastig gevallen vanwege zijn geleidehond

’Knak’
Omdat het nog nooit eerder is voorgekomen dat een man zijn jongeheer verticaal breekt, schreven artsen een artikel voor British Medical Journal over het voorval.

Een verticale breuk is anders dan een horizontale, schrijven de doktoren. De man had bijvoorbeeld niet het gevoel alsof er iets ’knapte’ – wat wel gebruikelijk is bij een horizontale breuk.

Het medisch verslag vermeldt verder dat de jongeheer van de man erg gezwollen was. Ook was op de scan te zien dat hij een scheur van 3 centimeter had.

Lees ook  Deze robot kookt én doet de afwas voor je - Wie moet hem hebben?

Nachtmerrie loopt goed af
De man werd geopereerd en was na zes maanden weer helemaal ’de oude’. Het incident, dat een nachtmerrie is voor elke man, loopt met een sisser af: zelfs zijn erecties ’zijn van dezelfde kwaliteit als die van voor de verwonding’.

Deltavariant in opmars: andere landen trekken teugels weer aan

‘Hey Alexa, zet de tv aan’: duizenden ouders van Alexa’s zijn pesterijen zat