in

Man Bibian Mentel in hartverscheurend bericht: ‘Ik mis alles aan je’

‘Ik lig naast je, je bent er niet’. Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, heeft het zwaar met het verlies van zijn vrouw. Op Instagram vertelt hij in een emotioneel bericht over dit grote gemis en hoe het nu met hem gaat.

Grote leegte
“Ik lig naast je, je bent er niet meer”, schrijft Edwin bij de foto van een prachtig gedicht op Instagram. “Maar zelfs alleen je lichaam straalt nog zoveel liefde uit.

Het is oké maar zo voelt het niet. De leegte is nu al groot en morgen is ook je lichaam weg en zal die leegte verder groeien”, luiden zijn hartverscheurende woorden.

Lees ook  Tinus (65) kreeg vorige week terminale diagnose, maar kon door een wonder toch nog naar F1 in Zandvoort

Pijn voelen
“Maar ik pak niet naar de fles of verdovende middelen”, gaat hij verder. “Ik wil die pijn zo hard mogelijk voelen zodat jij die leegte weer zo snel mogelijk kan opvullen met onze grenzeloze liefde.

De leegte zal plaatsmaken voor alle mooie herinneringen en ik zal je weer voelen en proberen jouw warmte verder te blijven verspreiden”, besluit Edwin. Hij sluit het verdrietige bericht af met de woorden: “Ik mis je lieve schat, ik mis alles aan je!”

Kippenvel bij het lezen
Er staan inmiddels talloze hartverwarmende reacties onder de foto. Onder meer Chantal Janzen, Leontine Borsato en Natasja Froger laten hartjes achter

Lees ook  Vrouw overgoten met zuur in Zeeland

. “Kippenvel bij het lezen van deze mooie woorden”, schrijft een volger. “Wat kan je jullie liefde prachtig verwoorden”, vindt een ander. Daarnaast wordt de nabestaanden veel kracht en sterkte toegewenst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bibian Mentel (@bibianmentel)


Botkanker
Bibian Mentel overleed maandagmiddag op 48-jarige leeftijd aan botkanker. Bibian leefde al meer dan twintig jaar met kanker en kreeg herhaaldelijk te horen dat de ziekte was teruggekeerd.

De sportvrouw onderging veel operaties en bestralingen, maar bleef positief in het leven staan.

Man (72) in scootmobiel overleden na mishandeling met ijzeren staaf

Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk!