in

Luguber verhaal: “Dit heeft Marco Borsato met mijn vrouw gedaan!”

De nieuwe geruchten betreft Marco Borsato en zijn affaires lijken een nieuw level te hebben behaald.

Het ging al aardig ver met een stuk of 4 of 5 affaires die aan het licht waren gekomen. Maar de nieuwste gaat toch wel erg ver.

De man van de desbetreffende vrouw heeft een boekje open gedaan bij weekblad Privé. Hij geeft aan dat hij ontzettend te doen heeft met zijn vrouw die inmiddels zijn ex-vrouw is.

De vrouw zou zelf een stop hebben gezet op de affaire. Hij geeft aan: “Ze heeft berouw getoond en aangegeven dat ze gestopt was met hem omdat ze met mij verder wilde. Omdat ze van mij hield en het altijd zo fijn was met elkaar.”

‘Marco Borsato heeft mijn vrouw gehersenspoeld’
Zijn verhaal krijgt toch wel een bizarre wending wanneer hij zijn vermoedens openbaart. Hij zegt: “Ik merkte dat ze steeds met een andere verklaring kwam.

Lees ook  Theater met volle zaal krijgt dwangsom opgelegd na optreden Theo Maassen

Hierdoor kreeg ik opnieuw het vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat ze tegen mij moest zeggen. Ik zie het zo, alsof ze is gehersenspoeld.”

Depressie op de loer?
De zanger is nu al een hele poos uit elkaar met zijn vrouw Leontine. De brunette zou zelfs haar eigen achternaam weer terug hebben genomen en hun echtelijke villa staat inmiddels te koop.

De reden is natuurlijk de gigantische aandacht in de media en alle verhalen betreft de affaires van de zanger geweest.

Leontine zou een paar hiervan wel zelf te weten zijn gekomen, maar een hoop kwamen via de media aan het licht.

De zanger woont, naar verluidt, nu bij zijn moeder. John Ewbank doet een boekje over over de huidige stand van zaken in weekblad Story.

Lees ook  Agenten komen vast te zitten op dak bij aanhouding van inbreker

Hij geeft het volgende aan: “Marco zit zó diep in een burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Leontine lijkt inmiddels haar besluit definitief gemaakt te hebben om bij haar voormalige man weg te gaan na al zijn slippertjes.

Of er nog nieuwe affaires aan het licht zullen komen weten we niet, maar wanneer de zanger daar schijnbaar bang voor is gokken we dat we nog lang niet alles weten.

Een showbizzcollega heeft het volgende laten weten: “Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken.”

Heel slecht nieuws: ‘Zorgwekkend’ nieuwe coronavarianten gaan zorgen voor zomergolf!

Apenpokken beginnen epidemie te worden