in

Lil’ Kleine en Jaimie over vermeend geweldsincident Ibiza: ‘Wij houden erg veel van elkaar’

Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes zijn ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media rondgaan.

Vaes zou op het Spaanse eiland Ibiza zijn mishandeld door de rapper, waarop hij werd gearresteerd.

Die geruchten kloppen volgens het stel niet, blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven.

,,De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten.

Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.” Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan.

,,Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.”

Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, ,,zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar”, luidt het tot besluit.

Lees ook  Kadavers pasgeboren lammetjes gedumpt in Zuidoostbeemster en Oudendijk

Vaes zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer. Ze zei door haar partner te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen.

Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil’ Kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest. Het stel heeft samen een zoontje, Lío.

”Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten”
– Lil’ Kleine en Jaimie Vaes

Gebrek aan bewijs
De Spaanse officier van justitie heeft de zaak van rapper Lil’ Kleine geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Dat bevestigde zijn advocate Nienke Hoogervorst gisteren aan deze site.

Lees ook  Lichaam gevonden in kanaal tijdens zoekactie Den Bosch

Volgens Hoogervorst kan Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, het eiland daarmee ‘verlaten of bezoeken wanneer hij wenst’.

Lil’ Kleine zou zondag naar verluidt zijn gearresteerd op Ibiza na een incident met zijn vriendin Jaimie Vaes.

Zij zou ‘gewond en bebloed’ en met gescheurde kleding de hotellobby in zijn gerend, waarna de receptie de politie belde.

De kamer van het stel zou daarnaast zijn vernield. Agenten namen de artiest, die zich ergens in het pand zou hebben verstopt, vervolgens mee. Dat zeiden ooggetuigen tegen De Telegraaf.

Terwijl Vaes inmiddels in Nederland zou zijn, genoot Lil’ Kleine dinsdag weer op het strand van Ibiza, bleek uit beelden in handen van RTL Boulevard. Hij praatte met wat mensen en liep daarna videobellend en breeduit lachend over het strand.

Eitan (5), enige overlever van Italiaans drama met kabelbaan, heeft zijn oogjes geopend. Hij weet nog niet dat zijn familie dood is

80-jarige rijdt voor drie ton schade in wasstraat met zijn elektrische auto