in

Klein hondje dat over schutting gluurt doet veel mensen ongemakkelijk voelen

Junebug is een nieuwsgierig hondje met een intense blik, maar heeft een hele lieve persoonlijkheid. Nu is een foto van haar viraal gegaan.

Op de foto zien we hoe ze boven een hoge schutting om zich heen tuurt. Het lijkt net alsof ze met een hele intense blik recht in de camera kijkt.

“Ik ben nog nooit zo bang voor een hond geweest,” deelde een persoon die de foto tweette.

Al snel ging haar afbeelding viraal. Junebug werd een echte sensatie en vergeleken met Beetlejuice, de Joker en zelfs de clown van It.

Een beetje griezelige blik? Wellicht, maar het hondje heeft in werkelijkheid helemaal niets angstaanjagends.

Haar baasje Tim vertelde aan The Dodo dat ze juist de liefste hond is die je ooit zult ontmoeten. “Ze houdt van mensen. En iedereen die haar ontmoet, wordt verliefd op haar. Ze is gewoon het liefste dingetje ter wereld.”

Af en toe heeft ze gewoon een beetje een ontevreden blik, maar daar kan ze niets aan doen en staat ver van de realiteit.

En de reden dat ze zich zo hoog boven het schutting bevindt? Dat is ook heel makkelijk uit te leggen. Junebug is namelijk niet alleen heel lief, ze is ook erg nieuwsgierig.

Af en toe wil ze graag zien wat er aan de andere kant van de schutting gebeurt. “Ik pak haar dan op en houd haar vast. We laten haar kijken,” legde Tim uit.

Tims vrouw maakte de foto, die hij online deelde. “Voor ons was het gewoon een schattige foto,” vertelde Tim. Het was nooit de intentie geweest dat Junebug viraal zou gaan of mensen zou doen schrikken.

Tim denkt echter dat de viervoeter het niet erg zou vinden. “Als Junebug wist hoeveel aandacht ze kreeg, zou ze het geweldig vinden!”

Lees ook  Puppy’s met gecoupeerde oren in beslag genomen in Den Bosch

Vermist meisje (8) onderkoeld teruggevonden in bos

Man (20) doodgeschoten in Rotterdam