in ,

Klant weigert te betalen waarna opruimbedrijf al haar afval voor de deur dumpt

Illegale storters kunnen op fikse boetes rekeken. Afval moet op een juiste manier verwerkt worden en hieraan zijn kosten verbonden.

Deze vrouw weigerde echter een opruimbedrijf te betalen en zoals het gezegde gaat: wie zijn achterwerk brandt, moet op de blaren zitten!

Bij veel bouwwerkzaamheden nemen bedrijven de kosten van afvalverwerking op in hun offertes. Zo ook Waste Removal & House Clearance uit Cardiff. Ze bieden aan om puin en ander afval in te zamelen voor verwerking in recyclingcentra.

Verleden jaar kregen ze echter een klant die weigerde achteraf te betalen. De broers Jonathan en Calum Morgan, die het bedrijf runnen, vertelden volgens Metro dat het team drie uur bezig was met het schoonmaken van het huis in de brandende zon.

Lees ook  Vrouw gechoqueerd door hoe ze eruitziet na lipfillers: ''Dat is niet oké!'' (video)

Ze hadden zelfs een lagere prijs dan normaal afgesproken, 130 euro in plaats van de normale 220 euro.

Maar toen het tijd was om af te rekenen, was de vrouw in geen velden of wegen te bekennen. Ze nam haar telefoon niet op en blokkeerde hun telefoonnummers.

De broers stelden haar een ultimatum, of ze betaalde, of ze zouden al het afval voor haar deur gooien. In alle tijd dat ze hun bedrijfje hebben, was dit de eerste keer dat een klant niet betaalde.

Lees ook  Zestien besmette embryo's geplaatst bij ivf-behandeling VUmc

Naar verluidt daagde de vrouw ze uit om het daadwerkelijk te doen. Dat had ze beter niet kunnen doen. Al het afval werd voor haar deur gedumpt.

De broers plaatsten de video op sociale media en lieten weten dat het een ‘terugbetaling’ was voor klanten die niet betaalden.

Bestuurder ramt verkeersbord nadat hij spin in auto ziet

Ouders die porno collectie weggooiden moeten zoon 30.000 dollar betalen