in

Kinderen en voorbijgangers geschokt door ‘raamrukker’

Het Zeeuwse Vlissingen was gistermiddag in rep en roer, toen een van haar bewoners de behoefte had om pal voor het raam van zijn woning te mast*rberen.

Voorbijgangers en bewoners hadden vrij zicht op de hobbyende wijkbewoner. Daarop heeft de politie de man aangehouden.

Wijkagenten van de Vlissingse wijk Middengebied lieten via Twitter weten dat ze een 59-jarige man poedelna*kt voor het raam van zijn woning zagen staan, wat nogal voor onrust zorgde in de wijk. Dat deed de man niet om van het uitzicht te genieten, maar vooral van iets anders.

Wijkagenten Vlissingen
Voorbijgangers én spelende kinderen hadden namelijk vrij zicht op hoe de na*kte man zichzelf bevredigde.

Volgens de politie grenst de woning van de man pal aan de stoep en zit er naast het huis waar de man zichzelf een plezier deed een winkel.

Lees ook  Rotterdam bepantsert brandweerwagen voor oudjaarsnacht

De wijkagenten in Vlissingen stuitten tijdens een surveillance op het tafereel en hielden de ‘raamr*kker’ op heterdaad aan.

Binnenkort zal een rechter beslissen wat er met de man moet gebeuren. Deze had toch beter een ruk aan zijn gordijnen kunnen geven.

Mogelijk celstraf of geldboete
Voor het mast*rberen in het openbaar kan de man een celstraf van maximaal drie maanden of een geldboete boven het hoofd hangen.

Lees ook  Vrouw met rollator meerdere keren overreden door auto

Een mogelijke ‘verzachtende’ omstandigheid is wel dat hij in zijn eigen huis bezig was en niet direct in een publieke ruimte.

In 2017 kreeg een mast*rberende man in een werkbus een boete van 250 euro en moest hij 200 euro schadevergoeding betalen.

De beroemde ‘rennende r*kker’ uit 2015 kreeg twee maanden voorwaardelijke celstraf en de verplichting om 250 euro smartengeld te betalen.

In 2020 kwam de Amsterdamse treinrukker groot in het nieuws met videomateriaal van zijn daad en niet veel later werd Wormerveer opgeschrikt door een perronr*kker. De Vlissingse man staat dus niet alleen in zijn exhibitionistische behoefte.

Arts ontslagen en beschuldigd van stelen coronavaccin

TikTok-ster (18) plaatst laatste bericht en pleegt zelfmoord