in

Kerstruzie escaleert: Gordon dreigt met zelfmoord

De kerstruzie tussen Gordon en zijn ex Jeffrey doet heel wat stof opwaaien. De zus van Jeffrey zegt nu dat Gordon ermee dreigde om zelfmoord te plegen.

Jeffrey de Visser reisde voor kerst naar Dubai om de presentator te vergeven. De jongeman zegt dat de grijze BN’er hem tijdens hun relatie bedroog met escorts.

Gordon wilde niet snappen dat Jeffrey geen relatie meer met hem wilde. Gordon ging in een restaurant, en vervolgens thuis, compleet door het lint.

Geflopte hereniging
De zanger en presentator weigerde aanvankelijk iedere commentaar, maar Yvonne Coldeweijer smeerde het voorval breed uit in de media.

RTL Boulevard sprak het zusje van Jeffrey en die had heftige dingen te vertellen. “Mijn broertje is door Gordon overgehaald om naar Dubai te komen.

Lees ook  Asielzoeker weigert woning in Leiden omdat hij één traptrede teveel moet lopen

Jeffrey wilde Gordon vergeven zodat hij normaal verder kan met zijn leven zonder dagelijks gestalkt te worden door Gordon.”

Overdosis
Jeffrey trok samen met een vriendin naar Dubai. Hij liet op voorhand duidelijk verstaan dat hij geen relatie meer wilde.

“Voordat Jeffrey het vliegtuig instapte heeft hij duidelijk aangegeven geen romantische intenties te hebben”, legt de zus uit.

Maar dat schoot bij de grijze vos in het verkeerde keelgat. “Gordon probeerde Jeffrey wijs te maken dat hij een einde aan zijn leven zou maken als Jeffrey weg zou gaan.

Gordon wilde zichzelf injecteren met niet een normale dosis maar een hele spuit insuline. Jeffrey wist de spuit te bemachtigen en heeft deze weggegooid”, onthult zus Jainy.

Lees ook  Notoire wildplasser actief in Nederland: tuinsets en auto's ondergezeken

Gewond
Jeffrey raakte lichtgewond tijdens de schermutseling. Daar zijn ook foto’s van. RTL Boulevard-expert Rob Goossens zegt:

“Wat Jeffrey zijn familie dus zegt is dat die foto’s laten zien wat voor verwondingen Jeffrey aan de handtastelijkheden van Gordon over zou hebben gehouden.”

Gordon reageert
Nu reageert ook Gordon op de verhalen. De presentator zegt dat Jeffrey en zijn entourage liegen. “We willen mededelen dat er geen geweld is geweest!

En dat deze verhalen pertinent onjuist zijn. De verwondingen welke Jeffrey in de media laat zien zijn van de eerdere, reeds bekende vechtpartij in het Amsterdamse uitgaansleven. Hierbij was Gordon uiteraard niet betrokken.”

Moeder en zoon overleden na auto-ongeluk Oosterhout

Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!