in ,

Katja Schuurman showt haar rondingen op Instagram

We kunnen wel zeggen dat Katja Schuurman menig man nog steeds ‘ademnood’ bezorgt. Hoe we al jaren mogen genieten van de bloedmooie krullenbol op televisie, loopt ze er met haar 46-jarige leeftijd nog fantastisch bij.

De altijd vrolijke Katja die het lente zonnetje in huis weet te brengen, toverde onlangs een sensuele foto uit de oude doos en deelde dit met haar volgers op Instagram.

Katja bezorgt menig man nog steeds ademnood
Menig Nederlander kan al jaren geen genoeg krijgen van de inmiddels 46-jarige Katja Schuurman. De presentatrice en actrice die zonder twijfel een plek trotseert op het lijstje van de mooiste dames met rood haar en krullen, weet de media steeds maar weer te voeden met voorpaginanieuws.

Lees ook  Bewezen: vaders die de afwas doen, hebben vaker s*ks én zijn gelukkiger

Katja brak door met haar rol als Jessica Harmsen in Goede tijden, slechte tijden. Niet veel later vormde ze samen met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen de meidengroep Linda, Roos & Jessica, waarmee ze de Nederlandse radiostations in de 90s wisten te veroveren met hun nummer 1-hit Ademnood.

Hoewel de dames nog enkele singles uitbrachten na hun grote succes, hield Katja Schuurman er een eigen zangcarrière op na.

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Hoe ze verscheen in series als Katja Vs. Bridget, Nieuwe buren en Westenwind, heeft ze gedurende haar loopbaan bij RTL, KRO-NCRV en NPO, heeft ze heel wat carrière hoogtepunten van haar lijstje weten af te strepen.

Lees ook  Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk!

Katja Schuurman tovert een sensuele foto uit de oude doos
Katja Schuurman, het is tamelijk ongelofelijk dat die naam vrijwel ieder mannenhart sneller laat kloppen. 20 jaar of 40 jaar, bij de mooie krullenbol lijkt de tijd stil te staan.

De presentatrice ging een aantal jaar geleden uit haar dagelijkse kloffie voor een fotoshoot voor het tijdschrift Esquire.

Hoe seizoen voorbijvliegen, verblijdt Schuurman haar ruim 413 duizend Instagram volgers met een foto uit de oude doos.

Katja, die in haar leven al twee geboortes een achter de rug heeft, schitterde met haar ongekend strakke lichaam in een pikant zwart pakje en toverde een brede glimlach op het gezicht van haar fans.

Voor iedereen die te lui is om een marathon te lopen is er nu de McMarathon

Oud Temptation-deelnemer Demi Rutting komt met pikante foto’s