in ,

Juffrouw Viktoria werd ontslagen op school nadat deze ‘striptease’ video van haar viraal ging

De 23-jarige Viktoria Kashirina was tot kortelings leerkracht in een middelbare school in Rusland. Ze kreeg echter onlangs haar ontslag nadat ze een ‘erotische’ (zo noemt de school het toch) video had gepost op haar Instagram.

In dit filmpje kan je zien hoe ze zichzelf op een uitdagende manier uitkleedt tot ze enkel nog maar lingerie aan heeft.

Boze ouders door pikante video
Op het eerste zicht leek er niets mis en kreeg Victoria enkel maar lyrische reacties.

Het begon echter mis te lopen toen een moeder van één van haar studenten haar aansprak over het s*xy filmpje:

“Post alsjeblieft niet zulke expliciete video’s op je sociale media. Mijn dochter kijkt hier naar en je scoort duidelijk punten bij haar, maar niet als een leerkracht.”

Viktoria reageerde naar eigen zeggen vriendelijk maar kordaat en zei dat ze haar dochter zou blokkeren op haar sociale media en dat de moeder misschien beter moet opletten naar welke soort dingen haar dochter kijkt.

Lees ook  7 Aanhoudingen na vechtpartij bij speelparadijs

Ex-juffrouw Victoria vertelde aan verschillende kranten dat ze in haar ogen echt helemaal niets verkeerd heeft gedaan:

“Ik paaldans al meerdere jaren en ik droomde er al heel lang van om een video te maken. Natuurlijk was deze niet bedoeld voor mijn studenten om te zien.

De moeder wou dat ik mijn account afsloot. Ik weigerde en blokkeerde ze en haar dochter.

Het was echter al te laat want ze had de directeur van mijn school gecontacteerd. Hij vertelde mij dat het filmpje ondertussen als een vuurtje rondging bij de ouders.

Victoria vertelde dat ze ook in één keer haar ontslag kreeg van de directeur omdat hij volledig begreep waarom de ouders geen leerkracht wilden die zulke filmpjes maakt:

Lees ook  Ouders laten tweeling achter om te gaan feesten, één baby overlijdt

“Ik heb zelf kinderen en begrijp hoe deze ouders zich voelen. Als je jezelf wil bewijzen als een erotische danser dan hebben wij ook het recht om dat pad niet met jou te volgen.

Je bent dus ontslagen want wij willen dat onze leerkrachten de juiste morele principes overbrengen.”

De Russische Viktoria is woest en laat het hier niet bij. Ze geeft aan dat ze wellicht naar de rechtbank zal stappen omdat ze vindt dat ze onrechtmatig ontslagen is.

Of dat inderdaad ook zo is, kan je met onderstaande video beoordelen. Kan een leerkracht zulke filmpjes in haar privé posten of is dat niet ok omdat ze professioneel met kinderen werkt.

Dit is waarom vrouwen hun orgasmes faken

Plannen en ploeg Rutte 4 krijgen vorm: leenstelsel verdwijnt, De Jonge niet door op Volksgezondheid