in ,

Jongetje van aangrijpende foto die viraal ging is kankervrij verklaard

Het hartverscheurende beeld van een vierjarig kankerpatiëntje ging twee jaar geleden de wereld rond. Maar nu komt zijn mama met goed nieuws: haar zoontje is kankervrij verklaard.

Bij Beckett Burge (ondertussen zes jaar) werd in april 2018 acute lymfatische leukemie vastgesteld. Hij was toen amper twee jaar oud.

Hij vocht dapper tegen de ziekte en zijn mama deelde twee jaar geleden een hartverscheurende foto met de wereld.

Lees ook  Vrouw in shock nadat ze ontdekt dat ze een tweede geslachtsdeel heeft

Daarop is te zien hoe hij tijdens een chemokuur staat over te geven boven een toilet. Op een tweede foto troost zijn zusje Aubrey hem door over zijn rug te wrijven.

De mama van Beckett deelde de foto toen naar eigen zeggen “om het belang van familie in tijden van crisis te benadrukken”.

Maar nu is er goed nieuws. De zesjarige Beckett is kankervrij verklaard. Dat na drie en een half jaar chemo. Dat heeft zijn mama op Facebook meegedeeld.

Lees ook  Beschonken bestuurder probeert agent te schoppen en geeft kopstoot tegen politiebus

Hij moest drie keer opnieuw leren lopen, verloor twee keer zijn haar, maar nu is hij aan de betere hand. Ondertussen gaat hij ook naar school en kreeg hij een jacuzzi.

Die had hij gevraagd om rustig in te kunnen relaxen op dagen dat zijn lichaam niet 100 procent was. “Je hebt het verdiend”, schreef zijn mama.

Jongen (12) om het leven gekomen na aanrijding met bus in Gronau

Zie je de man in de afbeelding recht voor je staan of vanaf de zijkant? Dit zegt het over jou.