in

Jongens steken 28-jarige Monsternaar in hoofd, arm en rug en stelen vervolgens zijn auto

Een 28-jarige man uit Monster is gisteravond een aantal keer gestoken op een parkeerplaats langs de Van der Kooijweg in Rijswijk. De jonge daders namen vervolgens de auto van het slachtoffer mee.

De man uit Monster had om 20.00 uur met een kennis afgesproken op een parkeerplaats bij de Uithoflaan in Den Haag.

,,Deze kennis was samen met nog een man naar de afspraak gekomen”, legt de politie vanmiddag uit.

De twee mannen stapten in de zwarte Volkswagen Golf van het slachtoffer en reden samen weg. Het drietal maakte een tussenstop bij de begraafplaats aan de Ockenburghstraat. ,,Daar hebben zij tussen 20.15 uur en 21.30 uur gestaan.”

Lees ook  Boom bij kindergraf gekapt omdat gemeente 'familie niet kon bereiken'

Rond 22.45 uur kwamen zij aan bij de parkeerplaats aan de Van der Kooijweg in Rijswijk waar de twee zich plotseling tegen het slachtoffer keerden.

,,Zij mishandelden hem, waarbij hij een aantal steekverwondingen opliep.” Volgens calamiteitensite District8 werd het slachtoffer in zijn hoofd, arm en rug gestoken.

De gewonde Monsternaar liep daarna zelf via het voetpad naar de Goedendorplaan waar hij aanbelde bij enkele bewoners om hulp in te schakelen.

Lees ook  Kind zwaargewond bij aanrijding met auto in Katwijk

Naast een ambulance, werd ook het traumateam ingeschakeld. De gewonde man is na controle met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Gevlucht
De daders van de steekpartij zijn met de auto van het slachtoffer gevlucht. Het zou gaan om twee licht getinte jongens die donkere kleding aan hadden.

Voor zover bekend is nog niemand aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Verdachte (16) van aan randingen in Alkmaar meldt zich met ouders bij de politie

Helm wordt vanaf juli volgend jaar verplicht voor snorfietsers