in

Jongen mishandeld door zeker zes minderjarigen op voetbalveld

Vrijdag 4 maart werd een 19-jarige jongen slachtoffer van openlijk geweld in Hooglanderveen. Op een voetbalveld werd hij door andere jongeren op een voetbalveld fysiek mishandeld. Zes minderjarige jongens worden in verband gebracht met dit incident. De politie doet onderzoek naar deze zaak en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Rond half vier vrijdagmiddag kregen jongeren onenigheid over het gebruik van een voetbalveld op het terrein aan de Willem Tomassenlaan in Hooglanderveen. Het slachtoffer uit Amersfoort belandde daarbij op de grond en werd meerdere keren geschopt. Hij zou daarbij ook tegen zijn hoofd zijn geraakt. Het slachtoffer is na het incident met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle.

Lees ook  Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes - Wat een meloenen!

Verdachten
Zes minderjarige jongens zijn mogelijk betrokken bij deze mishandeling. Allen zijn heengezonden, maar blijven verdachte in het nog lopende onderzoek. Aanvullende aanhoudingen worden niet aangesloten.

Getuigen gezocht
Het was vrijdagmiddag druk op het terrein aan de Willem Tomassenlaan in Hooglanderveen. In het onderzoek heeft de politie al met meerdere getuigen gesproken, maar we komen graag in contact met mensen die meer weten en ons nog niet hebben gesproken. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Lees ook  “Kleine Hercules” was “het sterkste jongetje van de wereld” – vandaag is hij 29 jaar oud

4 redenen waarom het niet erg is om soms met jezelf te praten

‘Poetin heeft minnares in Zwitserland verstopt’