in

Jochen tatoeëert Frikandel Speciaal op arm voor 1 jaar gratis Frikandellen!

Wanneer je zou moeten kiezen wat voor tatoeage je op je arm of been zou laten zetten, wat zou het dan worden? Of wat zou je allemaal over hebben voor een jaar lang gratis je favoriete snack in de snackbar krijgen. Kristof Declerck van frituur ’t Hoeksje in het Vlaamse Bredene bedacht een ludieke oproep om klanten een jaar lang Frikandel Speciaal aan te bieden.

Maar hier moest natuurlijk iets tegenover staan, en dat was een tatoeage van deze formidabele snack. De 40-jarige Jochen Verbeeke zit al aardig onder de tatoeages, en daar kon er schijnbaar nog wel eentje bij op zijn arm. De snackbareigenaar zegt het volgende tegen het AD: “Er waren oorspronkelijk drie mensen die gereageerd hebben. De eerste mocht het uiteindelijk niet doen van zijn vrouw. De tweede heeft de afspraak bij de tattooshop op het laatste moment afgezegd. De derde is Jochen.”

Lees ook  Jongen pompt armen vol met olie om er gespierder uit te zien: “Mooi he” (video)

Een tatoeage van een Frikandel Speciaal voor gratis Frikandellen!
Jochen laat weten hoe hij nu over zijn tatoeage denkt en waarom hij dit gedaan heeft. Hij zegt: “Ik vond het grappig. Het leven is al zo serieus. Ik heb een tijdje een hamburgerrestaurant uitgebaat in Oostende. Ik stond bekend om mijn hamburgers met meelwormen. Daar heb ik ook een tatoeage van laten maken. Het interesseert me dus wel en de frikandel kent iedereen.” De snackbarhouder laat weten dat jij volgend jaar ook mee kunt doen: “De actie is voor ons geslaagd. Volgend jaar zullen we de mensen uitdagen een puntzak te plaatsen.”

Lees ook  Bejaarde man betaalde prostituees met zelf geprint geld: ’Zelfs een blinde kon zien dat het nep was’

Koppel in levensgevaar na overval in eigen woning, neef opgepakt

Deze problemen kom je wel eens tegen tijdens d*ggy style – zo los je ze op