in ,

Je hebt de grootste golddigger ooit gevangen kerel, nu moet jij het nog beseffen

Maak kennis met Jorge, deze arme kerel uit onderstaande video was een flinke tijd geleden overtuigd dat hij de liefde van zijn leven had gevonden.

Het enige probleem was dat zij in Rusland woonde en om haar te overtuigen om naar de Verenigde Staten te verhuizen, beloofde hij haar alle luxe ter wereld.

90 dagen om te trouwen
Wanneer ze daadwerkelijk arriveerde, was Jorge duidelijk zo stapelverliefd op zijn Anfisa dat hij niet meer besefte dat hij wel een heel grote golddigger aan de haak had.

De arme sloeber geloofde oprecht nog een heel lange tijd dat ze echt niet bij hem voor het geld is. Liefde maakt duidelijk blind bij deze arme stakker.

De beelden werden opgenomen naar aanleiding van het programma ’90 day FinancΓ©β€˜. Ze volgen hier koppels die maximaal 90 dagen hebben om met elkaar te trouwen anders krijgt de Russische geen visum.

Lees ook  Vrouw plakte s*ksadvertenties van liefdesrivale door stad, krijgt 210 uur taakstraf

Je zou denken dat Jorge haar onmiddellijk op het vliegtuig terug naar Rusland heeft gezet, maar niets is minder waar. Hij trouwde daadwerkelijk nog met haar. De beelden moet je hieronder zien om te geloven.

Foto’s van Anfisa, de Russische golddigger
Jorge moest niet veel later na zijn huwelijk naar de gevangenis voor marihuanabezit met een celstraf van bijna 2 jaar tot gevolg.

Het hoeft niet te verrassen dat Afisa hem al na enkele weken in de cel compleet vergeten was en nog weigerde om contact met hem te hebben.

Ze maakte natuurlijk nog wel gebruik van haar visum om in Amerika te blijven. Ze bedroog Jorge trouwens meermaals terwijl hij in de cel zat.

Lees ook  Bestuurder ramt verkeersbord nadat hij spin in auto ziet

Momenteel verdient Anfisa vooral haar kost als Instagram-babe met bijna 800.000 volgers. Haar droom om rijk en beroemd te zijn, lijkt uitgekomen.

Goed nieuws voor Jorge toch ook een beetje. Hij gebruikte zijn tijd in de cel om af te vallen en ziet er toch ook een stuk beter uit zoals je hieronder kan zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jorge Nava (@mrjnava_)

Wat gebeurt er wanneer je gedurende 10 dagen niets eet en alleen maar water drinkt?

Man misbruikt baby van vriendin – Baby overleden..