in

Jaimy uit Roosendaal sinds maandag vermist, politie maakt zich grote zorgen

Wie heeft Jaimy Laat uit Roosendaal gezien? De 36-jarige Jaimy is sinds 31 mei 2021 vermist. Volgens de politie is hij het laatst gezien op de Onyxdijk in Roosendaal. De politie heeft geen idee waar de man is.

De politie maakt zich grote zorgen om de vermiste man “omdat hij niet in staat is een langere periode voor zichzelf te zorgen, en hij is nu al enkele dagen vermist”, zo laat politiewoordvoerder Mattheussens weten. “Helaas hebben we op dit moment geen concrete aanwijzingen waar Jaimy zich kan bevinden.”

Lees ook  Geen coronatoegangsbewijs nodig bij kerkbezoek

De politie laat ook weten dat er inmiddels ook een zoektocht is gestart door een SAR-team (Search and Rescue).

Dit is een organisatie bestaande oud-hulpverleners die op vrijwillige basis de hulpverlening ondersteunen in zoektochten naar vermissingen zoals Jaimy.


Oma-tatoeage
Jaimy is het laatst gezien op de Onyxdijk in Roosendaal. Hij droeg een zwarte trui, bruine schoenen (orthopedische schoenen).

Lees ook  Heftig: Yvonne Coldeweijer is ernstig ziek

Ook had hij een oranje zomerjas aan (rond zijn middel als het warm is), met een spijkerbroek. Meestal draagt hij een zilveren schakelketting.

Jaimy heeft een tatoeage met het woord ‘oma’ op zijn arm. Mensen met tips over de vermissing kunnen contact openen met de politie via 0800-6070

Jongen (16) neergestoken, 14 en 15-jarige opgepakt

Eendje valt uit nestje op dak van penthouse Maastricht