in

‘Jaimie Vaes bedroog Lil’ Kleine met deze twee BN’ers’

Ondertussen is Lil’ Kleine weer op vrije voeten. Hij verbouwde vorig weekend nog zijn hotelkamer op Ibiza.

Daarbij zou hij ook met een fles naar Jaimie Vaes uitgehaald hebben. Jaimie heeft alles vergeven en vergeten want ze zijn gewoon weer samen op stap.

Jan Roos beschuldigt Jaimie nu van vreemdgaan. Dat zou meteen ook de reden zijn voor de woedeaanval van de rapper. Dat praat natuurlijk zijn gedrag nog niet goed.

Lees ook  Zoontje (8): ‘Papa pakte me bij mijn benen en dipte me in zwembad, ik kreeg geen adem meer’

Roos zegt dat Jaimie Vaes haar vriend bedroog met niemand minder dan Wesley Sneijder. De rapper ontdekte dat op de bewuste avond en sloeg daarom de boel kort en klein.

Maar daar houdt het nog niet mee op. Jaimie zou ook het bed gedeeld hebben met de man van Nikkie Plessen. Althans toch volgens Jan Roos.

Lil’ Kleine is voor veel bekende Nederlanders persona non grata. Olcay Gülsen riep zelfs op tot een boycot en geeft Jaimie het dringende advies om haar koffers te pakken.

Lees ook  Man mishandelt zwangere vrouw op straat in Haarlem en niemand grijpt in

Dat advies is in dovemansoren gevallen want de twee komen nu uit de lucht gevallen. Ze vinden alle geruchten ‘schokkend’.

Eerder timmerde de rapper al eens de beste vriend van Jaimie in elkaar. En ook tegenover de politie neemt hij geen blad voor de mond.

Pittig gerucht: “Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger van André”

Boze bouwvakkers nemen op wel héél extreme manier wraak op hun chef: ‘Hij had maar moeten betalen’