in

Italiaanse man (50) probeert coronaprik in neparm te zetten

Een Italiaanse vijftiger heeft donderdag tevergeefs geprobeerd om een coronavaccin te laten zetten in een nepprothese. Dat heeft de president van de Italiaanse regio Piëmont, Alberto Cirio, vandaag gemeld op Facebook. “Hij dacht de gezondheidswerkers voor de gek te houden en het systeem te bedriegen om zo de groene kaart te bemachtigen”, staat te lezen op de Facebookpagina van Cirio.

De man ging donderdagavond naar een vaccinatiecentrum in Biella in de noordelijke regio Piëmont. Hij was vastbesloten om zijn vaccinatie te ontlopen en koos voor een siliconenprothese. In Italië hebben mensen voor een groot aantal sociale, culturele en sportieve activiteiten een pas nodig, ook op het werk.

Lees ook  Adidas lanceert legoschoen die je kan versieren met echte legoblokjes

De prothese was goed gemaakt, maar de kleur en het gevoel veroorzaakten twijfel bij de verpleegster. Toen ze de man vroeg om zijn volledige arm te ontbloten, ontdekte ze de prothese.

“Een onaanvaardbare daad”
De Italiaan probeerde de verpleegster nog te overtuigen om te doen alsof ze niets had gezien, maar dat weigerde ze. Cirio laat op Facebook verstaan dat de zaak aan het belachelijke grenst. “Het hier gaat om een onaanvaardbare daad, gezien het offer dat onze hele samenleving voor de pandemie moet brengen. Zowel in termen van mensenlevens als de sociale en economische kosten.”

Lees ook  Vrouw wordt wakker en ziet tot grote schrik dat cavia haar pony heeft afgebeten

Zien: Temptation Rosanna Voorwald laat achterwerk wéér vergroten!

Beelden van misbruik van Marcels dochter blijven rondgaan: ‘Mensen gaan hierdoor kapot’