in

Inwoners flat bundelen krachten om brandend appartement van afwezige buren te redden

Een virale video laat zien hoe er een brand ontstaat op het balkon van een appartement. Een hele gevaarlijke situatie, omdat het vuur zo om zich heen kan grijpen. Wat de omstandigheden nog penibeler maakte, was dat er niemand thuis was.

Gelukkig waren buren alert en wisten ze het vuur te blussen. In de clip die ViralHog plaatste, zien we hoe ze emmers met water op het vuur gooien.

Lees ook  Dit vinden vrouwen echt van een vinger in hun kont tijdens seks

Het incident vond plaats in juli 2020, in het Russische Sint-Petersburg, alhoewel de clip pas recentelijk op sociale media verscheen.

Het bijschrift luidt:

“Een brand brak uit op een van de balkons, het schijnt dat de bewoners niet thuis waren. De bron van de brand werd door buren geblust voordat de brandweer arriveerde. Dit is wat elkaar helpen betekent.”

In minder dan een week zijn de beelden op YouTube al meer 3 miljoen keer bekeken. Veel mensen prijzen de buren die het vuur doofden.

Lees ook  Boeven trappen in hun eigen val met Whatsapp-fraude: ‘Knap opgezette val van een familielid’

“Het kon een stuk erger zijn,” schreef een gebruiker. “Als je in een flat woont, is een brand iedereens brand,” merkte een ander op. Waarop iemand antwoordde: “Ja, ze redden hun eigen appartementen. Echter, wat ze wisten te doen is nog steeds geweldig!”

Steekpartij op school in Groningen: 1 gewonde, dader vlucht op scooter

Antoinette de Jong laat vandaag haar afgetrainde body ff zien met stomende foto op Insta