in

Inspiratie: 14 geweldige babynamen die rijmen op ‘Frikandel’!

Is er een baby op komst of staat er eentje op de planning in de aankomende jaren, dan heb je babynamen nodig. Een beetje inspiratie is natuurlijk nooit verkeerd. Tegenwoordig lijkt het belangrijk te zijn voor veel kersverse ouders om een naam uit te kiezen die niet of bijna niet voorkomt. Ook lijken de namen steeds korter te worden.

Wanneer je kijkt naar de meest gekozen namen voor jongens, dan zijn dat korte namen als Daan, Finn, Sem en Luuk. Wanneer je kijkt naar de meisjes dan is het bijvoorbeeld Julia, Emma, Sophie of Vera die veel voorkomen. Kort maar krachtig kunnen we wel stellen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat jij andere wensen hebt aan de naam van je kind.

Lees ook  WHO: einde pandemie in Europa mogelijk in zicht

Babynamen die rijmen op Frikandel!
Of het een naam is die vaak voorkomt, één of twintig lettergrepen heeft. Wel of géén X, Y of Q in de naam heeft zitten, dat maakt jou allemaal geen gehaktbal uit. Er zijn uiteraard veel belangrijkere aspecten te koppelen aan een te kiezen naam voor je kroost. Eén daarvan is, uiteraard, of de naam wel rijmt op Frikandel. Hierbij kunnen wij je helpen. We hebben 7 jongens- én 7 meisjesnamen voor je op een rijtje gezet.

Lees ook  Anton, 8, pleegt zelfmoord na jarenlange mishandeling door ouders

Jongensnamen:
– Miguel Frikandel
– Lionel Frikandel
– Daniel Frikandel
– Samuel Frikandel
– Rafael Frikandel
– Bessel Frikandel
– Zuriel Frikandel

Meisjesnamen:
– Annabel Frikandel
– Isabel Frikandel
– Muriël Frikandel
– Chanel Frikandel
– Christabel Frikandel
– Jezebel Frikandel
– Yentel Frikandel

Jongen (16) zwaargewond na steekpartij door 15-jarige

Holymoly, dit is de nieuwe bloedmooie vriendin van Freek Vonk!