in ,

Inbrekers willen paarden van vrouw slachten, maar hadden niet op haar rottweilers gerekend

Het is afschuwelijk wat sommige mensen dieren aandoen… In Florida worden paardeneigenaars gewaarschuwd dat hun paarden worden geslacht voor hun vlees.

Verschillende paardeneigenaars in de Amerikaanse staat Florida hebben te maken gekregen met inbraken en illegaal slachten. Er wordt wanhopig naar oplossingen gezocht.

Brena Kramer weet hier alles van. Ze geeft aan dat drie inbrekers haar geliefde paarden probeerden te slachten, om hun vlees op de zwarte markt te verkopen, aldus Fox 13.

Lees ook  Vrouw: ‘Ik denk dat mijn man homo is’

De arme dieren hadden snijwonden over hun hele gezicht, vooral bij de ogen. Brena rende zo snel als ze kon naar de stal en zag dat een van de paarden nog een touw om de nek had.

Ze deelt haar verhaal om andere paardeneigenaars te waarschuwen. Ditmaal was er gelukkig geen tragisch einde. Allemaal dankzij twee helden op vier poten.

Lees ook  Agenten halen patat en knippen haren van eenzame vrouw (95)

De twee rottweilers sprongen in actie toen ze merkten dat de paarden werden aangevallen. Een van hen raakte lichtgewond, maar ze wisten de paarden te redden!

We moeten er niet aan denken wat er was gebeurd als de honden niet zo waakzaam waren geweest! Het is afschuwelijk dat dit soort praktijken plaatsvinden en we hopen dat de autoriteiten hier snel een einde aan kunnen maken!

Wesley Sneijder is kapot van verdriet: ‘Ernstig ziek door longtumor’

33-jarige vrouw neergestoken in bedrijfspand