in

Hondje Davy alsnog overleden na steekpartij Den Bosch

Den Bosch – Hondje Davy die zaterdagavond zwaargewond raakte bij een steekpartij in Den Bosch is alsnog aan zijn verwondingen overleden schrijft Boevennieuws.pro. De hond werd maar liefst 12 keer gestoken door Bouchra D. die in het huis van de buren haar zusje Anouk den Dekker doodstak.

Bouchra D. en Anouk den Dekker woonden samen met hun moeder in een woning aan de Slagendreef in Den Bosch. Zaterdagavond loopt de situatie tussen de zussen totaal uit de hand tijdens een ruzie over een broek. Bouchra D. besluit de ruzie te livestreamen op Instagram en stak haar zusje meermaals in hun woning. Anouk den Dekker weet het huis uit te vluchten en belt in paniek aan bij de buren. Die maken de deur open, maar Bouchra D. is dan al achter haar zusje aangegaan. De buren weten zichzelf in veiligheid te brengen door zich op te sluiten in een kamer. Hun hondje Davy blijft in alle commotie achter bij de twee zussen.

Lees ook  Politie vindt honderden erectiepillen bij woninginval

In de gang van het huis van de buren slaat Bouchra D. opnieuw toe. Ze steekt haar zusje Anouk den Dekker nog meermaals, en ook de hond van de buren moet het hierbij ontgelden. Maar liefst 12 keer werd het arme beestje gestoken.

De hond werd door medewerkers van de dierenambulance geholpen. Zij stelpen de bloedingen en brengen het dier met spoed naar een dierenziekenhuis in Waalwijk waar hij direct werd geopereerd. Enkele dagen na de steekpartij plaatsen zijn baasjes nog een foto van hem op social media toen ze met het dier herenigd waren. Hierin geven ze aan dat hun huisdier niet acht keer (zoals eerder werd gemeld) maar zelfs twaalf keer is gestoken.

Lees ook  Gekte op de huizenmarkt: dit hok van 11m2 in Amsterdam kost een ton

Vandaag maakten de baasjes van Davy op hun social media bekend dat hun huisdier alsnog is overleden aan de verwondingen van de steekpartij.

Ambulancemedewerkers zwaar mishandeld op vakantiepark

Zien! Vriendin van Matthijs de Ligt uit de kleren voor een paar foto’s, dat moet je zien!