in

Holymoly, dit is de nieuwe bloedmooie vriendin van Freek Vonk!

We weten allemaal dat Freek Vonk een relatie heeft gehad met Eva Jinek. Iets waar menig man behoorlijk jaloers op zal zijn, het is namelijk een prachtige vrouw met een behoorlijk aanzien. Maar de bioloog is alweer een tijdje vrijgezel, en dat is vast ook niet erg met zijn drukke werkleven.

Hij moet namelijk om de haverklap naar het buitenland voor opnames over bepaalde diersoorten. Zelf laat hij weten dat de twee nog geen vaste relatie hebben maar dat ze nog in de date-fase zitten: “We zijn al een tijdje aan het daten. Het is nog te vroeg om van een relatie te spreken, maar we vinden elkaar erg leuk.” Het gaat om een 38-jarige Amsterdamse vrouw met een eigen onderneming, het sieradenmerk ‘Franky’. Haar zussen zijn eigenaressen van het sieradenmerk Vedder & Vedder.

Lees ook  Dame laat handig trucje zien hoe je nooit meer hoeft te kokhalzen als die diep gaat!

Freek Vonk laat de vonk overslaan!
Nou, plak die twee namen achter elkaar en je hebt Franky Vedder. Zo heet ze niet. Ze heet wel Franka Vedder, en nu kun je haar opzoeken op Instagram. Want dat wil je. Maar voor nu hebben we vast de leukste kiekjes voor je opgezocht van deze prachtige 38-jarige Amsterdamse zodat je vast snapt waar we het over hebben. Freek weet wat ‘ie wil:

Lees ook  Sanne is 23 en verdient zesduizend euro netto

Inspiratie: 14 geweldige babynamen die rijmen op ‘Frikandel’!

VIDEO: vrouw moet leven met 50 (!) orgasmes per dag