in ,

Hier haal je dit geniale Frikandel Speciaal Dekbedovertrek plus kussens!

We hebben eerder al Frikandellen mondkapjes gezien en een dekbedovertrek met broodjes worst die wel door konden gaan voor een frikandel.

Ook zijn er slippers met frikandellen print op de markt. Maar geen van allen zijn echt van mooie kwaliteit en het blijft altijd bij een doodnormale frikandel.

We zagen deze webshop al waar je shirts kunt kopen met prachtige Frikandellen-quotes als “Veni, Vidi, Frikandelli” en “Je m’ apelle Frikandelle“, maar geen dekbed met de Frikandel Speciaal.

Lees ook  Man bestelt hotdogs, frieten en bier en laat fooi van 13.500 euro achter

Maar sinds kort heeft de webshop van Dekbed Discounter een nieuw prachtstuk…. nee wat zeggen we, kunststuk in de aanbieding.

Het is namelijk een Frikandel Speciaal Dekbedovertrek plus kussens erbij. Het schilderij op de desbetreffende foto zit helaas niet bij de prijs inbegrepen. Je hebt hem al voor 34,95 euro, koopje dus!

Frikandel Speciaal Dekbedovertrek!
De omschrijving: “Heb jij ook regelmatig trek in een frikandel speciaal terwijl je net in bed ligt? Wij van Dekbed Discounter komen nu met de oplossing.

Lees ook  Nieuwe soort spin ontdekt die vlees met één beet kan doen rotten

Het Snack bed overtrek, met jouw favorieten snack erop. Namelijk een frikandel speciaal. We hebben onze inspiratie gehaald uit de stof ouwel, beter bekend als eetpapier.

Deze hebben we dusdanig weten te modificeren dat jij er heerlijk onder kunt slapen en indien nodig een hapje uit kunt nemen om je honger te stillen.

Met speciale apparatuur kan het eetpapier ook bedrukt worden zo creëren we dan ook deze heerlijk snack prints.”

Vrouw (22) sterft bijna na eten van ijsje tijdens droomreis in Rome: “Dokters vochten voor mijn leven”

Foto: “Als dit écht het vriendje van Amalia is, dan is dat een probleem!”