in

Het gaat niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Ernstig ziek’

In de podcast ‘Yous & Yay & Roxeanne Hazes doet Roxeanne een heftige onthulling. Ze laat namelijk weten dat ze af en toe spontaan gaat hallucineren.

Enige tijd geleden liet Roxeanne ook al weten dat ze heftige paniek en angstaanvallen had en dat ze daardoor niet meer kon functioneren. Ze is nog steeds bang dat ze daar weer een terugval in krijgt.

Maar nu laat Roxeanne dus ook weten af en toe te hallucineren door slaapproblemen. Dit speelt zich al 3 jaar af en komt vooral door haar zoontje Fender die ’s nachts heel veel huilde waardoor Roxeanne soms maar 3 kwartier in een nacht kon slapen.

Lees ook  Wauw: Dit is de oogverblindende zus van Dave en Donny Roelvink!

Roxeanne zegt er het volgende over:

,,Eigenlijk begon het al vrij snel na zijn geboorte. Hij huilde best veel ’s nachts en we hebben zelfs echt een lange periode meegemaakt waarin we drie kwartier sliepen”

,,Het is heel eng als je ernaar kijkt. Hij zit dan met zijn ogen open alsof hij erbij is. Dan probeer ik hem eruit te halen maar dat lukt dus niet, want hij slaat echt om zich heen. Het is super zielig.”

,,Je houdt het een paar maanden vol en dan ga je hele gekke dingen zien. We hebben echt gehallucineerd en dat was heel erg eng. Ik heb een kind zien zweven en dat is echt niet oké.”

Lees ook  Vijf fouten bij het gebruik van airco in de auto (en hoe het wel moet)

,,Bij ons is het altijd: wie gaat met hem eruit? Dat kan verschillen tussen kwart voor 5 en half 6. Dat is een beetje het ritme waar we in zitten.”

,,Het zijn fases en dan slaapt hij weer goed. Het zijn allemaal fases en het komt ook wel goed. Net op het moment dat je denkt: ik trek het echt niet meer, dan komt het goed.”

Zo zag Sarah van Soelen eruit toen ze aan cocaïne verslaafd was

Wetenschappers: om halfjaar boosteren niet genoeg om coronavirus te verslaan