in

Heftige ruzie Andre Hazes en Anne Rose: ‘Nu al uit elkaar’

We hebben te horen gekregen dat Andre Hazes en zijn huidige liefje Anne Rose ruzie hebben. Anne Rose was al de oorzak van de ruzie tussen Rachel Hazes en haar Rossana Kluivert, maar nu schijnt ze ook alles in het leven van Andre te willen bepalen.

Anne Rose die de manager is van Rachel Hazes wil namelijk ook alle zaken van Andre Hazes overnemen. Nu doen Djarno de neef van Andre en nog iemand anders de management taken van Andre. Maar Anne Rose schijnt de smaak goed te pakken te hebben nu ze sinds kort de manager is van Rachel Hazes. Zo heeft zij nu inzicht in haar hele administratie en is zij het eerste aanspreekpunt voor interviews en samenwerkingen en dergelijke.

Lees ook  Vrouw komt haar vriend halen na strontzatte en legendarische avond met de maten: “Sorry schatje”

Maar Andre schijnt zijn neef Djarno niet aan de kant te willen schuiven. Volgens een insider mag Anne Rose zijn neef Djarno best assisteren bij sommige taken, maar Andre is niet van plan Anne Rose alle macht te geven. Tenminste nog niet, want Andre zou zomaar over te halen zijn als zijn moeder Rachel zich hier ook mee gaat bemoeien.

Op dit moment hebben Andre en zijn moeder ruzie en is Andre tijdelijk ingetrokken bij de ouders van Anne Rose. Maar als het straks weer goed is zal Rachel vast ook willen dat Anne Rose de zaken van haar zoon gaat afhandelen. Dan heeft Rachel namelijk een grotere invloed op de besluiten die genomen worden over haar zoon. Rachel kan namelijk heel goed opschieten met Anne Rose.

Lees ook  Man denkt dat hij zwijn is en geeft €500 uit voor een paar slagtanden "

Op zich is het wel heel vreemd dat Anne Rose zich zo opdringt en zo een plek in de familie heeft bemachtigt. Daarvoor heeft ze wel meerdere mensen een mes in de rug moeten steken. Zo moest ze haar beste vriendin Sarah van Soelen verraden en ook haar beste vriend Nino de zoon van Rossana Kluivert die daarvoor de manager van Rachel was heeft ze bedrogen en uitgespeeld tegen Rachel.

Tja zoals Yvonne Coldeweijer al zei deze meid is heel sluw en lijkt uit te zijn op macht.

28-jarige man schiet 21-jarige vrouw door het hoofd

5 Gadgets voor een man die niet kan klussen