in

Heftig nieuws! Ongelukkige Martien Meiland deed twee zelfmoordpogingen

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds afgelopen maandag weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed.

Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van Martien uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen.

Lees ook  Moeder (45) shopt voor duizenden euro’s bij Big Bazar in Lelystad, dochter (24) zit achter de kassa en rekent niet af

Martien Meiland zijn biografie
Met al het succes van nu zal zijn biografie, getiteld Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Lees ook  Politie vindt gestolen grafdecoratie Oss terug in kraakpand

André Hazes komt niet meer terug bij Sarah van Soelen

Onverwachts gezinsuitbreiding voor Willem Alexander en Maxima!