in ,

Handige vaatwasser past op de keukentafel en werkt met enkel stopcontact

Heb jij een kleine woning, denk aan een studio of appartement met een kleine keuken? Dan is een vaatwasser vaak niet aanwezig, of überhaupt geen optie.

Elke keer met de hand afwassen is bloedirritant en daarom kwam Heatworks Tetra met een slimme oplossing: een mini-afwasser die enkel met stopcontact werkt.

Mini-vaatwasser op de keukentafel
Het concept van deze vaatwasmachine begon al in 2018, maar nu pas is het apparaat op de markt gekomen.

Lees ook  Vader neemt baby mee naar huis na 7 weken in ziekenhuis, na overlijden van moeder

Wat maakt deze vaatwasser nou zo revolutionair? Je hebt alleen maar een stopcontact nodig. Dat is super handig in mini-keukens.

Dit is de eerste volledig zelfstandige werkende vaatwasser ter wereld. Daarnaast is hij voorzien van veel luxe en handige instellingen. Ook heb je maar 3 liter water nodig, wasmiddel en je kunt knallen met die vaat!

Handige instellingen
De vaatwasser is van verschillende luxe instellingen voorzien. Gek kunt er je wijnglazen, je plastic flessen en zelfs je fruit (??) in wassen. Dit zou niet zo 1,2,3 in ons opkomen, maar waarom ook niet?

Lees ook  Vermiste dronken man helpt urenlang met zoektocht naar hemzelf: 'Ik ben hier'

Het product is nu te koop voor 400 dollar, uiteindelijk gaat deze vaatwasser 500 dollar kosten. Helaas moet je nog even wachten, deze Heatworks Tetra komt pas in mei 2022 op de markt. Deze mini-vaatwasser van Bol.com is wel een heel erg interessant alternatief!

Afghanen klimmen wanhopig op romp opstijgend vliegtuig

Zware donderwolken boven relatie André Hazes en Sarah