in ,

Gezin biedt 100.000 euro per jaar om voor hun huizen op privé-eiland in de Bahama’s te zorgen

Wat zou jouw droombaan zijn? Een boeiende job, met een hoog salaris? Wat zou je ervan denken om voor een prive-eiland te zorgen? Veel mensen hebben gesolliciteerd op deze vacature die meer dan één droom doet uitkomen!

Ben je op zoek naar een baan op een hemelse plek, dan is deze aanbieding wellicht interessant voor jou! Let wel, zonder werkvergunning voor de VS maak je op voorbaat geen kans.

Lees ook  Vrouw van 90 drinkt al jaren 16 Jupiler flesjes per dag

Wat vind je van de Bahama’s en Florida? In een vacature op Polo & Tweed wordt uitgelegd dat een gezin op zoek is naar een koppel dat voor hun huizen in de Bahama’s en Florida kan zorgen.

De werkuren zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Salaris? 120.000 dollar, of ongeveer 100.000 euro. Een werkauto en eigen accommodatie wordt voor beide locaties ter beschikking gesteld.

Lees ook  Deze pizza-houtoven-kachel maakt in de zomer elke achtertuin compleet

Sinds de vacature werd geplaatst, is Polo & Tweed bedolven door sollicitaties! Lucy Challenger, eigenaar van het bedrijf, legde aan Metro uit:

“Dit is echt een baan die eens in het leven voorbijkomt. Zo erg zelfs dat de cliënt me lachend vertelde dat hij bijna zelf voor de baan wilde solliciteren.”

Hoe zou jij deze baan vinden? De foto’s van de Bahama’s doen ons in ieder geval een beetje dromen!

Onhandige man bakt kroket – Keuken vliegt in brand

Mieke (85) uit Leidschendam: ‘Al mijn vrienden zijn dood of dement’