in ,

GENIAAL: De LIDL verkoopt zonnebedden voor honden

De Lidl vind ik dus echt een briljante winkel. Omdat ze vaak écht lekkere snacks hebben — die je niet vindt bij de andere supermarkten — en omdat ze vaak van die producten hebben waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

Maar die je dus wel meteen wilt. En in die categorie heb ik er vandaag weer eentje gevonden, hoor: een bed voor je hond met zonnescherm. BRILJANT.

Lees ook  In Portugal kan je nu overnachten in een enorm wijnvat

In dit geval ga ik hem wel gebruiken voor mijn kat trouwens, maar dat lijkt me geen enkel probleem. Is-ie lekker ruim voor haar.

Maar voor € 24,99 kan ik dit toch niet laten liggen? Hoe gezellig om in de tuin, balkon, dakterras — gewoon buiten, dus — te liggen samen met je viervoeter.

En we hebben deze week ineens te maken met een zon die zich laat zien (al blijft de temperatuur nog wat achter), dus de Lidl snapt ook: we maken ons nu al klaar voor de zomer.

Lees ook  Mary heeft één echtgenoot, één verloofde en twee vriendjes, elke dag is het raak!

Mocht je viervoeter liever gewoon volle bak zonnen zonder dat zonnescherm, ook geen probleem: die kan je er namelijk vanaf halen. Ik vind het echt een te gek ding.

Lidl, jullie zijn lekker bezig. Qua gadgets voor je huisdier zijn jullie inmiddels echt de allerbeste geworden. En goedkoopste. Hoppa, in het winkelmandje hiermee.

“Ik wilde mijn seksleven spannender maken”: Liet 3e persoon toe in relatie, maar eindigde single

Azarkan krijgt duw van politie zodat Wilders kan passeren