in

Gedumpte baby in vuilniszak is begraven, moeder en vader nog steeds niet gevonden

De dode baby, die afgelopen mei in een vuilniszak werd gevonden , is dinsdag begraven. De afscheidsbijeenkomst en begrafenis vonden plaats in een kleine kring, laat Joyce Vermue, burgemeester van gemeente Zundert, weten op Facebook. „Als we ooit een vallende ster gaan zien, we zullen wensen dat jij het bent misschien.”

In mei dit jaar werd de dode baby gevonden in Wernhout door een man die zijn twee honden daar uitliet. Het lichaam was gewikkeld in een vuilniszak. De politie werd onmiddellijk ingeschakeld en rukte snel met groot materieel uit. Agenten, forensische rechercheurs en een helikopter brachten de situatie in kaart en probeerden sporen veilig te stellen.

Lees ook  Dit koppel heeft de meeste tattoo’s, piercings en andere aanpassingen (video)

Uit onderzoek is gebleken dat de baby door geweld om het leven is gekomen. Maar de identiteit van zowel het meisje als haar ouders is nog volstrekt onduidelijk. Het onderzoek, dat gedraaid wordt door het Team Grootschalige Opsporing, is dus nog in volle gang. De politie heeft ruim 25 tips gekregen over de zaak.

Lees ook  “Humberto Tan heeft naast Dionne Stax ook affaire met deze BN’er gehad!”

De overleden baby heeft een naam gekregen: Amélief van het Ven, roepnaam Amy. Daarmee willen de vinder, gemeente Zundert, politie en het Openbaar Ministerie haar „de aandacht en het respect geven die zij verdient”.

De baby werd gevonden op park Wernhoutsburg. Tips zijn nog altijd welkom, benadrukt de burgemeester in haar bericht. Eerder werd al een opsporingsbericht in het Pools gedeeld.

“Als je me ooit verraadt, verkracht ik ook je jongere zusje”: 12 jaar cel voor campingconciërge die zich 18 jaar lang vergreep aan jonge meisjes

Nederlandse Sara (40) al weken spoorloos verdwenen in Italië na ruzie met partner