in

Frank van der Schrier overleden na schietpartij Heerlen

De man die zaterdagavond zwaar gewond raakte bij een schietpartij in een woning aan de Elandstraat in Heerlen, is overleden.

Rond 22.40 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een schietpartij aan de Elandstraat. Ter plaatse werd een gewonde man aangetroffen die in kritische toestand naar het ziekenhuis is gebracht.

In de vroege ochtend van zondag kwam hij daar te overlijden. Het slachtoffer zou de bewoner van de woning zijn, Frank van der Schrier schrijft Boevennieuws.pro.

Lees ook  Wielermaatje zwaargewonde fietser na tractor-ongeluk: 'Was enorme pech'

Na het incident aan de Elandstraat is de politie een tactisch en forensisch onderzoek opgestart.

Naast het slachtoffer bevonden zich nog meerdere personen in de woning. Deze personen raakten niet gewond en zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Wat de aanleiding of het motief voor dit ernstige geweldsincident is geweest, is nog niet bekend. Politieonderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Lees ook  Zwerver Rinus (56) gewurgd, geschopt en met ijzeren staaf geslagen

Getuigenoproep
De politie roept mensen op zich te melden als ze iets gezien hebben rondom het tijdstip van de schietpartij aan de Elandstraat in Heerlen.

Ook andere informatie die kan helpen dit geweldsincident op te lossen, is welkom. Informatie kan doorgegeven worden via 0800-6070. Anoniem kan dit via 0800-7000.

Stiefvader verongelukte tiener: ‘Groot raadsel hoe ze aan auto zijn gekomen’

Meerderheid Nederlanders achter 2G-systeem, maar steun voor coronabeleid daalt