in

Foto’s van Jaimie Vaes met andere man gelekt: “Nieuw vriendje!”

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn sinds de openbaring van een mishandeling voor hun deur uit elkaar gegaan. Op beelden die Yvonne Coldeweijer heeft geplaatst is te zien hoe de rapper zijn vriendin aan haar haren uit een auto trekt en haar hoofd tussen het portier klemt.

De rapper is vervolgens voor enige tijd de bak in gegaan en heeft nu een fikse taakstraf opgelegd gekregen. Vervolgens is Jorik, zoals de rapper heet, naar Thailand vertrokken om ‘aan zichzelf te gaan werken’. Nadat de rapper een paar weekjes aan zichzelf gewerkt heeft werd hij weer in Amsterdam gespot.

Het opvallende aan deze foto’s was het autootje waar hij in zat. Het ging namelijk om een stadautootje, een Biro, van zijn nieuwe vriendin. Een vriendin die volgens Yvonne Coldeweijer zijn ‘rebound’ is. Dit zou namelijk ook de dame zijn met wie hij wat had vlak na Monica Geuze.

Lees ook  Dame met lippiercing ontdekt dat een RAT kussen géén goed plan is! (video)

Jaimie Vaes ruilt Lil Kleine in voor groter exemplaar!
Maar wat Kleine kan kan Jaimie natuurlijk ook. De showbizzwatchers van Bekendeburen.nl hebben de brunette samen met haar zoontje Lio gespot. Daarbij was ook nog een andere man aanwezig die nog onbekend blijkt te zijn bij het grote publiek.

Een ander opvallend detail is dat Jaimie nog steeds woonachtig is op het adres van Jorik. Het lijkt er dus sterk op dat Jorik in het belang van hun gezamenlijke zoon anders heeft besloten. Een beetje net zoals Monique Westenberg nog in de villa van André Hazes woont met hun zoon.

Lees ook  Jennifer Hoffman pakt uit met halfnaakte foto: Dat hadden we niet verwacht!

Eerder werd nog gezegd dat de zoon van Jaimie en Jorik bij de stiefvader van Jaimie zou wonen. Foto’s van Bekendeburen laten zien dat dit dus niet het geval is. Update: Jaimie heeft zelf al laten weten dat het hier niet om een nieuw vriendje gaat. Foto’s hier:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Al het moois (@al.het.moois)’in paylaştığı bir gönderi

Twee kinderen dood door schietpartij op kleuterschool in Rusland

Anthony die zich in ‘zwarte alien’ aan het transformeren is, toont hallucinante ‘collectie’ (foto’s)