in

Foto van Emma Heesters opgedoken van vóór ingrepen: “Is dit dezelfde vrouw?”

Emma heesters heeft zich de laatste jaren ontpopt als een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten van Nederland. Dit terwijl ze eigenlijk al veel bekender is dan veel andere artiesten in ons land. De blondine is namelijk al jaren razend populair op verschillende social media-kanalen. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld ruim een miljoen volgers die haar op de voet volgen.

Dat zijn er meer dan bijvoorbeeld Davina Michelle die met 890.000 volgers genoegen moet nemen. Maar dat is nog niets vergeleken haar volgers op YouTube. Dat is het platform waar ze haar meeste bekendheid heeft weten te vergaren.

Dit is trouwens ook een platform waar Davina Michelle veel mee werkt en bekendheid mee heeft gekregen. Emma zit inmiddels bijna op 5 miljoen abonnees. Weer even vergelijken met Davina, die zit bijna op 1,5 miljoen abonnees op YouTube. Dat zijn dus ruim 3.500.000 abonnees meer en dat zegt dan ook iets over haar internationale bekendheid.

Lees ook  Gaby Blaaser toont trots haar welgevormde kadetten

Emma Heesters een paar jaar geleden!
Maar net zoals Davina Michelle is Emma hier natuurlijk niet zonder slag of stoot gekomen. Uiteraard hebben verschillende Nederlandse programma’s meegeholpen aan haar bekendheid, zoals De Beste Zangers en deelnames aan programma’s als Ik Hou van Holland en Het Jachtseizoen. Maar naast het hebben van een prachtige stem is voorkomen vaak ook aardig belangrijk.

Lees ook  Vrouw komt haar vriend halen na strontzatte en legendarische avond met de maten: “Sorry schatje”

Tenminste, we zeggen altijd dat dit niet zo is, maar de grote sterren zijn vaak wel om door een ringetje te halen. Davina heeft weleens laten weten het een en ander aan zichzelf te hebben gedaan om er mooier uit te zien, volgens haar standaard. Haar verandering kun je hieronder via de link bekijken. Maar het blijkt dat Emma ook het een en ander heeft laten doen. Sterker nog, je zou haar bijna niet herkennen wanneer je een oude foto voorbij ziet komen. Swipe de foto hieronder voor de voor- en ná foto!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Al het moois (@al.het.moois)’in paylaştığı bir gönderi


Man (36) hakt onder invloed van drank en drugs kop van zijn kat eraf

Baby die aan Amerikaanse militair werd overhandigd in Kaboel na vijf maanden herenigd met familie