in

Foto: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep: “Nét Kim Kardashian!”

Bridget Maasland kunnen we wel de selfiekoningin van het land noemen. Wie op haar Instagram koekeloert ziet dat zo’n 85 procent van alle gemaakte foto’s het hoofd van de blonde presentatrice betreft. Geen portretfoto’s, in selfie-vorm welteverstaan.

Toch bleek de presentatrice niet helemaal tevreden met zichzelf. Daarom is Bridget langs een kliniek gegaan die gespecialiseerd zijn in het bevriezen van vet. Hoe dit precies in zijn werking gaat durven we niet te zeggen.

Je hoeft in ieder geval geen kilometers meer te hard hardlopen of te zwoegen in de sportschool voor een strak figuur. Bij de kliniek van Bridget kun je namelijk terecht voor ieder gewenst figuur: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om jouw ideale figuur te creëren; door van overtollig vet af te komen of je huid te verjongen.” We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen gezien dit wel legaal is.

Lees ook  Jan Rot sneller achteruit dan gevreesd: nog maar paar weken te leven

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!
Op de social media van de kliniek is Bridget dan ook veelvuldig te zien. Bij een van de foto’s staat dan ook : “Een goede selfie is een must en hoe fijn is het dat je tussen de behandelingen door van alles kan doen. Zo blijf je productief en combineer je de behandeling met jouw dagelijkse bezigheden.

” Zo kennen we Bridget weer. Bij een andere post zien we waarom Bridget hiervoor kiest. Bridget wil eruit zien als Kim Kardashian: “Bridget zag deze verstrakkende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Ze was meteen verkocht!

Lees ook  Politie gebruikt taser bij man die weigert hond af te staan

Nu een aantal maanden verder en het resultaat is verbluffend.” De kliniek lijkt in ieder geval tevreden met de geboekte resultaten bij Bridget. Bridget zelf is ook aardig te spreken over het bevriezen van vet, laat ze op haar eigen Instagram weten. Maasland: “Zo blij met het Next Fatfreeze Clinics-resultaat op mijn buik!” Foto’s van resultaten hier:

Vier mensen doodgestoken in woning in Londen, twintiger opgepakt

Seks in de cel: pijpende juristen en toiletseks met een cipier