in ,

Foto: “Als dit écht het vriendje van Amalia is, dan is dat een probleem!”

Amalia lijkt volgens geruchten een vriendje te hebben. Wat er allemaal precies waar is van die geruchten is nog onduidelijk.

Aangezien laatst nog bleek dat een dubbelganger van Alexia de boel ook flink voor de gek gehouden heeft met nepfoto’s en een nepvideo.

Maar terug naar de oudste prinses die inmiddels bijna 18 jaar oud is. Een leeftijd waarop veel voor haar zal gaan veranderen, vandaar dat het boek ‘De Plicht Roept’ onlangs is uitgekomen.

Er zijn verschillende regels daarin beschreven die voor haar zullen gelden aangezien ze de troonopvolger is van Willem Alexander.

Lees ook  Man gaat viraal nadat hij heel de familie met ventilator laat ruiken hoe rot hij van binnen is

Daar staan best wel merkwaardige dingen in kunnen we je vast verklappen. Bijvoorbeeld het recht op de troon dat kan komen te vervallen wanneer blijkt dat de prinses op vrouwen valt.

Mag Amalia ook al niet met een Belgische prins trouwen?
Via het onderstaande artikel is te zien wie het vermoedelijke vriendje van de oudste prinses is. Het gaat om de Belgische prins Gabriël.

Maar dat zou een vrij onmogelijke relatie worden in de toekomst. Dat komt niet door de Nederlandse regels, maar door de Belgische. ‘Indebuurt’ heeft namelijk uitgezocht hoe dat zit.

Lees ook  Zestien besmette embryo's geplaatst bij ivf-behandeling VUmc

In de Belgische wet staat dat Belgische leden van het koningshuis met niemand van Oranje mogen trouwen. De wet komt uit 1830 waarin België onafhankelijk werd verklaard.

De Belgen wilde nooit meer dat een Nederlander de macht in het land zou krijgen. Daarom mag een prins(es) of koning(in) nooit met iemand van Oranje trouwen.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blauw Bloed (@blauwbloedtv)

Hier haal je dit geniale Frikandel Speciaal Dekbedovertrek plus kussens!

Deze nieuwe hype al meegekregen? Je haren wassen in Coca Cola zou wonderen verrichten