in ,

‘Eloise van Oranje (19 jaar) zwanger van deze jongen?’

Een vriendinnetje van Eloise van Oranje postte een bizarre story op haar Instagram. Daarin geeft ze aan dat de geruchten kloppen en dat ze samen een baby verwachten. Betekent dat dan dat Eloise zwanger is?

Vriendin Joann van den Henk schrijft bij een kiekje met Eloise: “Ja, de geruchten zijn waar. Elo en ik verwachten een baby.”

Baby?
Wellicht doelt Joann hier niet op een echte baby, maar op een gezamenlijk project met de gravin. We zullen nog even moeten afwachten wat dit concreet inhoudt.

Lees ook  Je kunt nu een silicone voet kopen met ingebouwde vagijn – inclusief tenen, enkel en hiel

Vriendje
Vorig jaar in november onthulde Eloise nog dat ze inderdaad een vriendje heeft. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem.

Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten.” Toch was ze niet actief op zoek naar een relatie.

“Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Lees ook  Jongetje helpt vader om voor te vroeg geboren tweelingboertjes te zorgen

Eloise hield de identiteit van de jongen wel geheim. Vorig jaar circuleerde er wel al een foto waarop ze zoenend te zien is met een jongen genaamd Floris.

‘Poetin heeft minnares in Zwitserland verstopt’

Grote paniek in ‘The Masked Singer’ wanneer deelneemster plots begint te stikken