in

Elizabeth vindt zichzelf ‘te knap om te daten’ en start biedingsoorlog: “Mannen willen 60.000 euro betalen” (foto’s)

Elizabeth Marie Chevalie is een behoorlijk succesvol model. Op Instagram heeft ze meer dan 3 miljoen volgers, ze mocht al op covers van verschillende grote magazines staan zoals FHM, Maxim en Playboy. Daarnaast heeft ze ook nog een succesvol OnlyFans-account waar ze maandelijks minstens tienduizenden euro’s mee binnenrijft.

Elizabeth haar broodje is dus heel goed gebakken en dat zorgt er ook voor dat de 27-jarige brunette barst van het zelfvertrouwen. Sinds 6 maanden is ze opnieuw single, maar ze geeft aan dat ze eigenlijk simpelweg veel te knap is om op gewone dates met mannen te gaan.

Ze heeft echter een oplossing gevonden om iemand te vinden die echt heel graag met haar op date wil gaan terwijl ze er ondertussen nog geld aan verdient.

Een peperdure valentijnsdate
Zo kondigde ze onlangs aan dat ze een biedingsoorlog gaat starten voor een valentijnsdate met haar en dat is blijkbaar al een gigantisch succes: “Ik heb na mijn oproep al gigantisch veel aanbiedingen gekregen om op date te gaan met mij.

Lees ook  Jutta Leerdam post vanuit Beijing een paar hele fijne foto’s!

Het is echt knettergek. Voor sommige mannen is de gedachte om mij te ontmoeten in het echt alleen al fantastisch. Ik krijg plots ontzettend veel tips om mij te overtuigen. Eén man betaalde mij al 60.000 dollar.”

“Het is echt gek die mannen op OnlyFans. Ze hebben zoveel geld en blijkbaar geen limieten. Ik krijg nu makkelijk 2.000 verzoeken per dag sinds dat ik mijn Valentijnsdate wedstrijd ben gestart.”

Elizabeth geeft wel aan dat geld helemaal niet haar grootste drijfveer is om een boeiende date te vinden (ahum). Ze wil gewoon iemand leuk vinden (maar het geld aannemen, gaat ze wel doen natuurlijk): “Ik ben nu met enkele geïnteresseerden aan het praten. Ik ben aan het ontdekken wie een echt goede man is. Het draait niet om het geld bij mij.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Looptify+ (@looptifyplus)’in paylaştığı bir gönderi

‘Johan Derksen legt schuld seksueel wangedrag bij vrouwen’

Maryana (14) maakte een einde aan haar leven vanwege pesten