in

De levensechte sekspop is in opmars door pandemie: Heb jij er al een besteld?

Het Britse Daily Mail had onlangs een gesprek met Gabriela Rocha, CEO van StuffGoodies, een wereldwijde leverancier van pikante 18+ producten. Ze hadden het vooral over de opmars van de levensechte sekspop. Best een interessante inkijk.

Een gigantische vraag sinds corona
Zo is de eerste levensechte sekspop eigenlijk maar enkele jaren op de markt. Je had voorheen wel een opblaaspop waar je jezelf met kon uitleven, maar dat was natuurlijk absoluut niet hetzelfde. Met echte poppen bedoelen we degene die lijken op echte vrouwen en tegenwoordig ook warm aanvoelen. Zo hebben ze vaak een verwarmingssysteem en voelen ze dus echt heet aan.

Deze zogenaamde ‘real dolls‘ zijn gemiddeld zo’n 160 tot 165 centimeter groot en wegen 20 tot 25 kg. Je kan hen overigens in elke positie plaatsen waar je al heel je leven van droomt. Dat ene sekstandje dat vrouwlief nooit wil, zal je sekspop wellicht geweldig vinden.

De opmars van de levensechte sekspop was al enkele jaren dus bezig, maar behoorlijk traag. Dankzij het coronavirus en de lockdowns ontplofte de vraag echter plotseling naar deze geavanceerde seksspeeltjes. Gabriela Rocha vertelde dat ook zij de grote vraag merkte. Alleen al op hun site waren er in de afgelopen maanden duizenden mensen die op zoek waren naar zo’n sekspop.

“Mensen willen zo’n pop echt. Wij merken in onze verkopen ook dat de afgelopen jaren mensen meer open-minded over seks zijn geworden en dus ook meer dingen durven uit te proberen.”

“Indien je daarnaast single bent of niet echt veel zelfvertrouwen hebt in de slaapkamer dan is zo’n levensechte sekspop eigenlijk ideaal om je seksualiteit verder te verkennen. De pandemie heeft ook duidelijk een gigantisch effect op de verkopen. Vooral mensen die eenzaam zijn en alleen wonen, vinden het een interessante optie.”

Lees ook  Meisje van anderhalf kritiek na aanrijding door lijnbus op zebrapad: ook oma (58) gewond

Sekspoppen beginnen alsmaar meer op echte vrouwen te lijken
CEO Gabriela vertelde daarnaast dat er gigantische veel liefde voor detail wordt besteed om deze poppen echt levensecht te laten lijken. Om klanten tevreden te houden, moeten ze er niet enkel levend uitzien, maar ze moeten ook aanvoelen zoals echte vrouwen. Aan bijna elk detail denken fabrikanten tegenwoordig:

“Hun huid voelt niet alleen echt aan, maar ook de borsten en konten schudden net zoals bij een echte vrouw wanneer je met hen seks hebt. Zulke details zorgen ervoor dat het ook een levensechte ervaring lijkt.”

De meeste van deze seksspeeltjes worden gemaakt in China. Eerst wordt er een metalen skelet gebruikt om daarna de huid erop te doen met een gietvorm. Bijna elk element van de pop vraagt blijkbaar best wat precisiewerk zoals de tepels, vagina en zelfs het schaamhaar voor mannen die dit prefereren.

Er worden gigantisch veel verschillende poppen geproduceerd om zo bijna iedereen met een specifieke fetish aan te spreken. Verrassend genoeg is de meest verkochte model bij het bedrijf van Gabriella geen vrouwelijke versie, maar een levensechte pop met een penis. Wanneer je natuurlijk alle verschillende versies van poppen bij elkaar telt, is een vrouwelijke sekspop natuurlijk nog veruit het meest verkocht.

“Onze sekspop die komt met een torso en penis is het meest verkocht. Mensen gebruiken sekspoppen voor verschillende redenen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld eindelijk dingen doen die ze nooit aan echte persoon durven vragen.”

“Een sekspop hoeft overigens niet enkel voor single mannen te zijn. Meer en meer zien we dat veel van onze klanten ook in een relatie zitten en de pop dan gebruiken voor meer intimiteit of gewoon gezellig samen met hun partner.”

Wat is de toekomst voor sekspoppen? Seksrobotten die echt met je kunnen praten
De grote vraag is natuurlijk, wat is de volgende stap voor deze ‘reall dolls’? Hoe zien deze poppen eruit binnen 5, 10 of 15 jaar? Daar is nu al een antwoord op en de toekomst voor liefhebbers ziet er heel erg rooskleurig uit.

Lees ook  Zien: Yvonne Coldeweijer verbluft mannelijk Nederland en gaat uit de kleren!

Zo zijn er nu al reeds verschillende prototypes voor seksrobotten. Ze zijn nog niet volledig klaar om op de markt te komen, maar de technologie hierachter is nu al behoorlijk fascinerend te noemen. Zo is een zekere Matt McMullen al meer dan vijf jaar bezig met zijn revolutionaire sekspop Harmony te ontwikkelen.

Dit seksspeeltje (als je het nog zo kan noemen) kan hele conversaties met je voeren en over duizenden zaken met jou praten. Niet enkel over seks dus, maar over de alledaagse dingen in het leven. In onderstaande video zie je al een conversatie met dit prototype en dat is reeds verdomd indrukwekkend.

Ontwikkelaar Matt vindt dit gewoon een logische, volgende stap. Robotten zullen volgens hem binnen afzienbare tijd net zo normaal worden in ons huishouden zoals we nu een smartphone normaal vinden dus waarom geen seksrobot?

“We gaan robots in mensen hun huizen zien zoals we nu smartphones in mensen hun broekzak zien. Het is een onvermijdbare volgende stap in technologie. Mijn seksrobot Harmony is dan ook een dame die veel verder gaat. Het gaat hier om echte liefdespoppen waar mensen een relatie mee zullen hebben.”

Zelf een sekspop kopen?
Krijg je door dit artikel nu plots goesting om dit zelf eens uit te proberen of wil je gewoon wat meer poppen en hun prijskaartje zien? Moest je daadwerkelijk interesse hebben zo’n ‘reall doll’ in huis te halen dan moet je wel je portemonnee opentrekken. Daarmee haal je wel volgens veel mannen het ultieme seksspeeltje in huis.

Iemand interesse? Blondine uit ‘Blijven Slapen’ zoekt man die dagelijks op haar kont wil slaan

10 mannen onthullen wat het vreemdste is dat ze ooit deden met hun pretstok